Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Ευχαριστήριο προς τον Δήμαρχο Καβάλας και τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Προς τον Δήμαρχο Καβάλας Θ. Μουριάδη και τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μ. Χαραλαμπίδη

Ευχαριστώ δημόσια από καρδιάς τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θόδωρο Μουριάδη και τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Μάκη Χαραλαμπίδη για την αμέριστη συμπαράσταση και την έμπρακτη στήριξή τους στο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Είμαι πατέρας κάποιας ηλικίας ενός παιδιού με μεγάλη νοητική στέρηση. Κουρασμένος, ταλαιπωρημένος σαράντα και πλέον έτη φροντίζοντας με αγάπη ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. Και πικραμένος συνάμα από την αδιαφορία και τα πικρόχολα σχόλια κάποιων που δεν σέβονται τον σταυρό που κουβαλούν τέτοιοι γονείς, τις αγωνίες, τις σκέψεις που μπερδεύονται με το όνειρο και τη μικρή γωνιά που βολεύονται για να κλάψουν.

Κι όμως!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΩΣ. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να πιστεύεις σ’ αυτούς. Άνθρωποι που δεν έπαψαν να είναι άνθρωποι. Οι κύριοι που προανέφερα είναι αποδεδειγμένα δάσκαλοι της ευαισθησίας, καθηγητές της αγάπης και πρυτάνεις της αλληλεγγύης. Έδειξαν, δείχνουν και θα δείχνουν την ανθρωπιά τους και την ψυχική καλλιέργεια που τους διακατέχει.

Τους είμαι ευγνώμων για τον πλήρη σεβασμό που μου έδειξαν. Η ευγένεια, η αβρότητα, η ευσπλαχνία, η γενναιοδωρία ανθρωπιάς, η ευθύτητά τους ανακούφισαν την κουρασμένη μου ψυχή.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας εύχομαι κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία.

ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

spot_img

Διαφημίσεις