Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Δύο κλίνες ΜΕΘ από την εταιρία PFIC στο νοσοκομείο της Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί την πυξίδα μας σε πολλές δράσεις και πρωτοβουλίες. Η PFIC LTD με αίσθημα ευθύνης στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η Πατρίδα μας θέλει έμπρακτα να συμβάλλει στην προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας. Η PFIC αγόρασε και παρέδωσε δύο κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Η PFIC, παρά τις δυσκολίες της σημερινής συγκυρίας, στηρίζει έμπρακτα τη συγκινητική προσπάθεια της Διοίκησης, των Γιατρών, των Νοσηλευτών και όλων των εργαζομένων του Νοσοκομείου και του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕKAB) και είναι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια που έχει γνώμονα το κοινό καλό.

Απαντάμε θετικά, ως οφείλουμε, στην πρόταση της Κυβέρνησης και συστρατευόμαστε στον αγώνα για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η μάχη για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της κρίσης και τη διασφάλιση των μικρότερων δυνατών απωλειών σε ανθρώπινες ζωές είναι κρίσιμη και από αυτήν δεν μπορεί να απουσιάζει κανείς.

Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να συνδράμουμε το έργο τους με όλες μας τις δυνάμεις.

Διαφημίσεις