Σάββατο, Μάι 8, 2021

Δυο κλίνες ΜΕΘ δωρίζει η ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ στο Νοσοκομείο Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Η ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ αναγνωρίζοντας τις παρούσες πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η χώρας μας από την πανδημία και ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Κυβέρνησης για στήριξη του ιδιωτικού τομέα στο δημόσιο σύστημα υγείας, προχώρησε στην αγορά και στη δωρεά δυο κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Με αυτόν τον τρόπο η ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ στηρίζει αφενός την εθνική προσπάθεια και αφετέρου – για μια ακόμη φορά – την τοπική κοινωνία της Καβάλας στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η εταιρεία στηρίζει το τιτάνιο έργο των γιατρών, των νοσηλευτών, του παραϊατρικού και διοικητικού προσωπικού και του προσωπικού του ΕΚΑΒ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας που κάθε μέρα ρίχνονται με αυτοθυσία στη μάχη για τη φροντίδα των συνανθρώπων μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Για μια ακόμη φορά η εταιρεία ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ, παρόλες τις αντιξοότητες των καιρών, στέκεται δίπλα στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας κάνοντας την ευχή να βγούμε όλοι γρήγορα νικητές.

Και θα βγούμε.

Μένουμε σπίτι.

Διαφημίσεις