Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Αιμοδοσία στο ΙΝΑΛΕ αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου Οικονομίδη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει για την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας (ΙΝΑΛΕ) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Πέραμο Καβάλας.

Πρόκειται για την πρώτη αιμοδοσία που διοργανώνει το ΙΝΑΛΕ σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καβάλας. Στόχος τόσο του προσωπικού, όσο και των συνεργατών είναι η καθιέρωση τακτικών εθελοντικών αιμοδοσιών, προσπαθώντας να συμβάλλουμε στην μεγάλη ανάγκη για αίμα.
Η πρώτη αυτή αιμοδοσία θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου Οικονομίδη, Ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ, που απεβίωσε πρόσφατα.
Ο Πάνος Οικονομίδης, υπήρξε ένας μεγάλος επιστήμονας και Δάσκαλος, στυλοβάτης της Ιχθυολογίας. Δίδαξε και καθοδήγησε πολλούς νέους επιστήμονες, τόσο στη χώρα, όσο και στο εξωτερικό και δίκαια θεωρείται «πατέρας» της ιχθυολογίας των ψαριών εσωτερικών νερών.

Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 9.00 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρις τις 13.00. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα τηρηθεί αυστηρό πρόγραμμα προσέλευσης των συμμετεχόντων και των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του COVID-19.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του ΙΝΑΛΕ στο τηλ. 2594022691.

spot_img

Διαφημίσεις