Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Διαδικτυακή ημερίδα για τους κινδύνους του διαδικτύου

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Ο Αθλητικός σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας,υπό την Αιγίδα της ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας,και του Δήμου Καβάλας διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: Το διαδίκτυο στην εποχή της πανδημίας- Κίνδυνοι και Προστασία. Με αφορμή την τρέχουσα υγειονομική κρίση και τις επιπτώσεις που ο ψηφιακός κόσμος τείνει να αναπληρώσει τον πραγματικό και τα παιδιά αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο, η ημερίδα στοχεύει στην διεξαγωγή μιας πολύπλευρης συζήτησης, ενημέρωσης και εφαρμογής κανόνων ασφαλούς «πλοήγησης».

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι: ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης Αντιστράτηγος εα ΕΛΑΣ,Ιδρυτής και Πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi), Ειδικός Ερευνητής- Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, Ιδρυτής του τμήματος Ηλεκτρονικής Δίωξης της ΕΛΑΣ και η κα. Kαλλιόπη Ιωάννου, Διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi)- Κλινική Εγκληματολόγος – Σύμβουλος Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων Υποψήφια Διδάκτωρ Εγκληματολογίας στο πανεπιστήμιο του Essex.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα υπάρχει ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη , από τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη και από τον Διοικητή Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, Αστυνόμο Α’, κ. Κοψίδα Αθανάσιο. H διαδικτυακή ημερίδα θα μεταδοθεί από το Facebook του αθλητικού συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, από το Facebook του Δήμου Καβάλας, από τo Facebook και το site της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας από TVthrakiotis– ηλεκτρονική εφημερίδα και από το proininews ράδιο-εφημερίδα της Καβάλας.

Στη προσπάθεια αυτή συνέβαλλε σημαντικά ο Διευθυντής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κος Ιωσηφίδης Αλέξανδρος.

spot_img

Διαφημίσεις