Τρίτη, Απρίλιος 13, 2021

Επί ποδός η Π.Ε. Καβάλας για την αντιμετώπιση της ξαφνικής χιονόπτωσης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Προβλήματα στην κίνηση πολιτών των οχημάτων δημιούργησε η ξαφνική χιονόπτωση που έπληξε τον νομό Καβάλας το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη, στη Λεκάνη του Δήμου Νέστου και στον Πλαταμώνα το χιόνι φτάνει τους 40 πόντους. Εκεί η ΠΕΚ έχει στείλει μηχανήματα εκχιονισμού και ρίψης αλατιού. Χιόνι έχει πέσει επίσης στον Άγιο Σίλα, στην Θάσο και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού.

«Από το πρωί της Πέμπτης ήμουν πάνω στην περιοχή του νοσοκομείου και πραγματικά εξεπλάγην και εγώ από την έντονη χιονόπτωση που επικρατούσε. Όλο το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται στον Άγιο Σίλα και είμαστε πανέτοιμοι να ρίξουμε αλάτι αν χρειαστεί για να μη παγώσει το χιόνι. Η περιοχή πρέπει να μείνει ανοιχτή λόγω του νοσοκομείου αλλά και για την μετακίνηση των πολιτών από τα χωριά προς την Καβάλα. Στόχος μας είναι να παραμείνει ανοιχτό το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο και κυρίως ο Άγιος Σίλας, όπως και τα ορεινά χωριά της Καβάλας. Καλό είναι οι πολίτες να μη μετακινούνται αυτές τις ώρες που θα έχουμε χιονόπτωση», δήλωσε ο κ. Αντωνιάδης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και όλοι οι Δήμοι είναι σε εγρήγορση μέχρι να σταματήσουν τα φαινόμενα ως το βράδυ.

spot_img

Διαφημίσεις