Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Π.Ε. Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

«Κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Νομός Καβάλας από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν άσχετα αν περιμέναμε δύσκολη κατάσταση», αναφέρει σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλέξης Πολίτης.

«Όπως είναι φυσικό μερικά προβλήματα αντιμετώπισαν οι ορεινές περιοχές όπως το Λυκόστομο, η Λεκάνη και η Παλιά Καβάλα. Δεν είχαμε όμως προβλήματα στις παρυφές της πόλης. Είμαστε σε συνεχή επαφή με το γραφείο της Πολιτικής Προστασίας που μας πληροφορεί πως θα έχουμε παγετό τις επόμενες ώρες, πράγμα που σημαίνει πως οι οδηγοί θα πρέπει να επιδείξουν μεγάλη προσοχή στους δρόμους.

Το ίδιο καλά πηγαίνουν τα πράγματα στην Θάσο. Όπως με ενημέρωσε ο κ. Κυριακίδης, ο Δήμαρχος Θάσου υπάρχει εκεί μηχάνημα εκχιονισμού της Περιφέρειας για να βοηθήσει την κατάσταση από χθες και να ανοίγει τους δρόμους όπου χρειαστεί. Απ’ όσο δείχνουν όμως τα πράγματα δεν θα πληγεί ιδιαίτερα το νησί, αφού η κακοκαιρία φεύγει τουλάχιστον από τη περιοχή μας.

Τις ίδιες ενέργειες κάνει και ο Δήμος Καβάλας ο οποίος έχει ανεβάσει στις περιοχές του ορεινού όγκου της Καβάλας ήδη τρία μηχανήματα από χθες το βράδυ, συγκεκριμένα στο Λυκόστομο, την Λεκάνη και την Παλιά Καβάλα, εκεί όπου σημειώνονται τα περισσότερα προβλήματα. Μένουν εκεί για να καθαρίσουν τους δρόμους που παγώνουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες», επισημαίνει ο κ. Πολίτης.

Κλειστά όλα τα σχολεία της Θάσου λόγω της Κακοκαιρίας

Από τον Δήμο Θάσου ανακοινώθηκε ότι κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Λευτέρη Κυριακίδη, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στο νησί (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (παγετός-χιονόπτωση-χιονόστρωση-χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν και καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και την παραμονή των μαθητών στα σχολεία.

spot_img

Διαφημίσεις