Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

146 εργαζόμενοι των λιπασμάτων στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου

Ακολούθησε μας

Η εταιρεία «Ελληνικά Λιπάσματα» με αφορμή την ολοκλήρωση στις 29/6/2016 του προγράμματος εθελουσίας εξόδου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία μας από τις 14/4/2016 επέλεξε να εφαρμόσει σύστημα εθελουσίας εξόδου του προσωπικού της, προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτό όσοι εκ των εργαζομένων μας το επέλεγαν, υπό τους όρους (κυρίως τα οικονομικά ανταλλάγματα) που προβλέπονταν σε αυτό.

Η εταιρεία προέβη σε αυτήν την ενέργεια, προκειμένου να προστατεύσει τα ώριμα και κεκτημένα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων της, εκτιμώντας απολύτως την προσφορά τους σε αυτή. Σε αυτά τα πλαίσια, παρά τις ιδιαίτερα δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και μολονότι το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου αξιολογήθηκε ως ασύμφορο για την εταιρεία, λόγω της μεταγενέστερης ανατροπής των οικονομικών δεδομένων, σε σχέση με το χρονικό σημείο εξαγγελίας του, η εταιρεία όχι μόνο προχώρησε στην εφαρμογή του, αλλά προέβη και στην κατ’ επανάληψη παράταση του. Η τελευταία παράταση του ανωτέρω προγράμματος χορηγήθηκε μέχρι και τις 29/6/2016. Ήδη εντάχθηκαν στο πρόγραμμα, πλειάδα συναδέλφων σας, κατ’ αριθμό 146 με σημαντικό κόστος της τάξεως των 4.019.150,77 € .

Με την παρούσα τονίζουμε με έμφαση, ότι στην απόφασή μας να προχωρήσουμε στην εφαρμογή του προγράμματος παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση της εταιρείας, αλλά και στη χορήγηση διαδοχικών παρατάσεων, προκειμένου να εξασφαλιστεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η ίση μεταχείριση του προσωπικού της εταιρείας, συνετέλεσε αποφασιστικά και η δική σας παρέμβαση και η θετικής κατευθύνσεως αίτηση και προτροπή για την υλοποίησή της. Και αυτό καθώς η τελευταία, δεδομένης και της αγαστής συνεργασίας που διατηρούμε, αποτέλεσε ένα σημαντικό πρόκριμα στη λήψη των σχετικών αποφάσεων από την εταιρεία μας, προσθετέα στην πολλαπλώς εκδηλωθείσα από της ιδρύσεώς μας, εύνοια προς τους εργαζομένους μας.

Για την εταιρεία

Γεώργιος Γεωργάρας

Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα