Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Χαοτική πάλι η κατάσταση στις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών

Ανδρέας Κορδύλης: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχε εκφράσει στον «Ενήμερο» την περασμένη εβδομάδα, δεν μπορούμε να χάσουμε πάλι έναν και δυο μήνες

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχε εκφράσει στον «Ενήμερο» την περασμένη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος στην Π.Ε. Καβάλας του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ανδρέας Κορδύλης, ότι θα υπάρξουν προβλήματα και πάλι με τις εξετάσεις όταν θα μπει ο Ιούνιος.

«Μπήκαμε στον Ιούνιο τη Δευτέρα και από την Τρίτη (2/6) άρχισαν και πάλι τα προβλήματα. Το κράτος δίνει το δικαίωμα στους υπαλλήλους – εξεταστές να λάβουν άδειες ειδικού σκοπού λόγω της πανδημίας κι άρχισαν όλοι να τις… εκμεταλλεύονται», επισημαίνει με δηλώσεις του στον «Ε» ο κ. Κορδύλης.

«Θα έχουμε ξανά μια χαοτική κατάσταση, λες και δεν μας έφταναν όσα μας έχουν συμβεί τα τελευταία τρία χρόνια…»

«Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ήδη αποχώρησαν δυο εξεταστές και πλέον θα οδηγηθούμε σε ντόμινο και με άλλους υπαλλήλους που θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ξανά μια χαοτική κατάσταση, λες και δεν μας έφταναν όσα μας έχουν συμβεί τα τελευταία τρία χρόνια. Δυστυχώς, τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχα εκφράσει στην εφημερίδα σας την προηγούμενη εβδομάδα», τονίζει σχετικά ο εκπρόσωπος στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

«Δεν πρέπει και εμείς να δουλέψουμε και να ζήσουμε τις οικογένειές μας; Είναι τραγικά τα πράγματα. Δεν μπορούμε να χάσουμε πάλι έναν και δυο μήνες»

«Η κατάσταση χειροτερεύει για τον κλάδο μας ξανά. Δεν μπορώ να κατανοήσω τη στάση της πολιτείας κι ενώ το επάγγελμά μας καταρρακώνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά πλήρωσα παράβολα για το γραφείο μου που είχα να κάνω διεκπεραιώσεις δυο μήνες κι έβαλα υπέρ του ελληνικού δημοσίου ένα πολύ σεβαστό ποσό. Αυτό δεν τους ενδιαφέρει; Από αυτά πληρώνονται ανάγκες του δημοσίου! Δεν πρέπει και εμείς να δουλέψουμε και να ζήσουμε τις οικογένειές μας; Είναι τραγικά τα πράγματα. Δεν μπορούμε να χάσουμε πάλι έναν και δυο μήνες», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Ανδρέας Κορδύλης.

Διαφημίσεις