Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Σωματείο Καφεζυθοπωλών Ν.Καβάλας: Δεν συμμετέχουμε στο lockdown της εστίασης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από το Σωματείο Καφεζυθοπωλών Ν.Καβάλας εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Το Σωματείο Καφεζυθοπωλών Ν.Καβάλας μαζί με άλλα 152 πρωτοβάθμια σωματεία πανελλαδικά, όλα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, επίσημου θεσμικού φορέα εκπροσώπησης της εστίασης, δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με την ανακοίνωση του επιπόλαιου-πρόχειρου lockdown της εστίασης από 16-23/09/2020.

Τα αιτήματά μας μέσω του δευτεροβάθμιου οργάνου Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας, του τριτοβάθμιου ΓΣΕΒΕΕ και της Ομοσπονδίας ΠΟΕΣΕ έχουν προωθηθεί σε κεντροδιοικητικό επίπεδο και αναμένονται οι αποφάσεις της κυβέρνησης από το Forum της Δ.Ε.Θ. που διεξάγεται από τις 11-20/09/2020. Αυτές τις αποφάσεις η ΠΟΕΣΕ, ομοσπονδία μέλος της ΓΣΕΒΕΕ προεδρεύοντος του κου Γ. Καββαθά, θα τις εξετάσει και θα λάβει τις αποφάσεις της πάντα με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου της εστίασης και της οικονομίας αυτού.

Το ΣΚΝΚ καλεί τα μέλη του να παραμείνουν συσπειρωμένα στην επίσημη κλαδική εκπροσώπηση, υπεύθυνοι και σοβαροί στους κανόνες περιορισμού της μετάδοσης του COVID-19 και να κλείνουν τα αυτιά τους σε αυτόκλητους δήθεν σωτήρες.

ο Πρόεδρος του ΣΚΝΚ

ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

spot_img

Διαφημίσεις