Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Συνάντηση του Θ. Μουριάδη με το Σωματείο των Εργαζομένων στην KAVALA OIL

Ακολούθησε μας

Συνάντηση με το Σωματείο των Εργαζομένων στην KAVALA OIL είχε το πρωί της Τετάρτης 6 Μαΐου 2020 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, στον απόηχο πλήθους δημοσιευμάτων και δυσοίωνων προβλέψεων για το μέλλον της επιχείρησης, εξαιτίας της υποχώρησης των διεθνών τιμών του πετρελαίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων, Μανώλης Κελαϊδάκης, οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον κλάδο των πετρελαιοειδών το τελευταίο διάστημα και η διακινούμενη φημολογία περί βλαπτικής μεταβολής του εργασιακού καθεστώτος των υπαλλήλων της εταιρίας, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις άμεσες υποχρεώσεις της, προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία και έντονο προβληματισμό.

Οι εργαζόμενοι, όπως επεσήμανε ο κ. Κελαϊδάκης, είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν την προσπάθεια αντιμετώπισης της σοβούσας κρίσης και να καταθέσουν προτάσεις εξορθολογισμού των δαπανών της τρέχουσας περιόδου, ενώ τόνισε με έμφαση πως οποιαδήποτε απόφαση για την άρση του σημερινού αδιεξόδου, πρέπει να σέβεται απολύτως τους κανόνες ασφαλούς λειτουργίας της επιχείρησης και την αναγκαιότητα διατήρησης των υπαρχουσών θέσεων εργασίας.

Ο κ. Μουριάδης, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνάντησης, υπογράμμισε πως ο δήμος Καβάλας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από το εν λόγω ζήτημα και είναι έτοιμος να παρέμβει στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, χαράσσοντας κοινή γραμμή με τη διοίκηση του Σωματείου, για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα