Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων το Σωματείο Καφεζυθοπωλών Ν. Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Το Σωματείο Καφεζυθοπωλών Ν. Καβάλας ενημερώνει τα μέλη του ότι την Δευτέρα 28/09/20 ο πρόεδρος συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στη αίθουσα του Δημοτικού συμβούλιου του Δήμου Καβάλας με θέμα την «σκληρή» απόφαση της αποκεντρωμένης που ακυρώνει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας για την απαλλαγή των τελών χρήσης κοινόχρηστου χώρου για το 2020,στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου αντιλαμβανόμενος άμεσα την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα καταστήματα του κλάδου λόγω της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του COVID 19.

Επίσης το ΣΚΝΚ την Τρίτη 29/09/20 παρέστη στη εκδίκαση της υπόθεσης στην Κομοτηνή από την αρμόδια τακτική επιτροπή της αποκεντρωμένης, με τον πρόεδρο και τον ταμία Παπαθανασίου Νίκο, τον νομικό εκπρόσωπο του δήμου Καβάλας, τον προϊστάμενο του οικονομικού τμήματος καθώς και με εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Το ΣΚΝΚ βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων που αφορούν το δίκαιο και έννομο συμφέρον του κλάδου και στο πλευρό της δημοτικής αρχής για την άμεση χρονικά απόφαση που έλαβε για την οικονομική στήριξη των προβληματισμένων καταστημάτων του κλάδου.

ο Πρόεδρος του ΣΚΝΚ

ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

spot_img

Διαφημίσεις