Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Στην Εισαγγελέα για το Εκθεσιακό Κέντρο ο Άγγελος Τσατσούλης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Τους κινδύνους για την ακεραιότητα του εκθεσιακού κέντρου «Απόστολος Μαρδύρης», εκθέτει με επιστολή την οποία κατέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης στην Εισαγγελία Καβάλας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Άγγελος Τσατσούλης.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε επίσης στα συναρμόδια υπουργεία, τα οποία επιλαμβάνονται του προσφυγικού, αλλά και προς τους τέσσερις βουλευτές της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

«Η εισαγγελέας δέχθηκε το έγγραφο, όμως δήλωσε αναρμόδια. Ενημέρωση θα κάνουμε και στον αστυνομικό διευθυντή, καθώς πλέον υπάρχει κατάληψη ιδιωτικού χώρου, ώστε να φροντίσει στο εξής η αστυνομία για την εκκένωση του χώρου», δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου.

Πιθανός ο κίνδυνος εκτρόπων εάν…

Ο Άγγελος Τσατσούλης τόνισε επίσης ότι δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με εκπρόσωπο της πολιτείας (τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης) για το τι πρόκειται να γίνει με τους 740 πρόσφυγες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ακόμη και δική μας βούληση να είναι να μείνουν οι πρόσφυγες στο εκθεσιακό, δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Ο δήμος έχει μόνιμα 15 άτομα προσωπικό και με ένα τηλεφώνημα έρχεται απορριμματοφόρο, φαγητό και πετρέλαιο. Ως Επιμελητήριο έχουμε δύο άτομα προσωπικό. Αδυνατούμε να υποστηρίξουμε αυτό το έργο και να σιτίσουμε όλο αυτόν τον κόσμο. Φανταστείτε αν δε σιτιστούν το βράδυ (Τρίτης) και από αύριο (Τετάρτη), ότι μπορεί να υπάρξει κίνδυνος εκτρόπων. Δείξαμε την ανθρωπιά μας, κάναμε ότι μπορούσαμε, όμως υπάρχει απουσία της πολιτείας. Με τους βουλευτές έχω να μιλήσω από την πρώτη ημέρα εγκατάστασης των βουλευτών στο εκθεσιακό κέντρο».

spot_img

Διαφημίσεις