Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Πότε και που θα γίνει η συγκέντρωση των κλειδιών των επιχειρήσεων εστίασης της Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από το Σωματείο Καφεζυθοπωλών νομού Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Με πλήρη συναίσθηση ευθύνης προσπαθούμε επί σειρά ετών να αναδείξουμε τα προβλήματα του κλάδου μας. Με τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις προτείνουμε λύσεις έχοντας ως γνώμονα την ισχυροποίηση των επιχειρήσεων Εστίασης, με σκοπό την ανάπτυξη της οικονομίας μας και την συμμετοχή μας στην προκοπή της πατρίδας. Ο κλάδος μας βρίσκεται στη κρισιμότερη θέση της ιστορίας του. Η στήριξη αδύναμη να μας βγάλει από τον κυκεώνα των απαιτήσεων. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και οι δυνάμεις μας στέρεψαν. Η απόγνωση, η οργή και η αγανάκτηση έχουν κυριεύσει όλους τους συναδέλφους. Καιρός να αντιδράσουμε.

Συνεκτιμώντας τις συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία και η γενικότερη κατάσταση επιλέξαμε ένα πρωτότυπο, εφικτό και όπως φιλοδοξούμε πετυχημένο και αποτελεσματικό τρόπο. Η επιτυχία εξαρτάται από όλους εμάς.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 μαζεύουμε τα κλειδιά των επιχειρήσεων μας στο ισόγειο της Ο.Ε.Β.Ε. Καβάλας Ερμού 13 (εξωτερικός χώρος) από τις 09:00-15:00 όπου οι συνάδελφοι θα υπογράφουν την σχετική δήλωση & πρώην επαγγελματίας εστίασης. Την επόμενη μέρα της συλλογής των παραπάνω το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα σταλεί στην ΠΟΕΣΕ στην Αθήνα και αντιπροσωπεία 99 συναδέλφων από τα Σωματεία όλα της χώρας κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο μέγαρο Μαξίμου.

spot_img

Διαφημίσεις