Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Παρέδωσαν τα κλειδιά τους οι επαγγελματίες της εστίασης στην Καβάλα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Την Τετάρτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι οι επαγγελματίες της εστίασης στην Καβάλα, συγκέντρωσαν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους για να τα παραδώσουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Γιώργος Βαφείδης, πρόεδρος των Καφεζυθοπωλών ανέφερε σε δηλώσεις του, η συγκέντρωση των κλειδιών στην Καβάλα γίνεται στον ισόγειο χώρο της ΟΕΒΕΚ, μετά την απόφαση της ΓΕΣΕΒΕ που είναι το συνδικαλιστικό τους όργανο. Είναι μια συμβολική δράση και μια ειρηνική διαδήλωση που έχει σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Καλέσαμε όλους τους συναδέλφους να αφήσουν τα κλειδιά των καταστημάτων τους και να υπογράψουν μια υπεύθυνη δήλωση πρώην επαγγελματιών εστίασης. Όλα αυτά τα κλειδιά θα αποσταλούν στα κεντρικά της ΓΕΣΕΒΕ και στην συνέχεια θα γίνει μια πορεία διαμαρτυρίας προς το Μαξίμου από 99 συνδικαλιστικά όργανα απ όλη την Ελλάδα.

Καλά τα μέτρα στήριξης που μας δίνει η κυβέρνηση, πρόσθεσε ο κ. Βαφείδης, όμως κάποιες φορές είναι επαρκή και κάποιες άλλες ανεπαρκή, αλλά αυτό που ζητάμε είναι να επαναδραστηριοποιηθούμε. Όλη η κοινωνία έχει πληγεί από την πανδημία όμως ο δικός μας κλάδος έχει πληγεί περισσότερο. Και θεωρούμε ότι οι πληγές αυτές θα αργήσουν πάρα πολύ να επουλωθούν γι’ αυτό και ζητάμε την οικονομική στήριξη του κρατικού μηχανισμού για να μπορέσουμε να επανέλθουμε όταν θα μας δοθεί το πράσινο φως.

spot_img

Διαφημίσεις