Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο ΟΛΚ εκπαιδεύει τα στελέχη του

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Στο Ευρωπαϊκό έργο “CERTOUR II: FOR A BETTER SME MANAGEMENT” που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας 2014-2020” συμμετέχει ως ωφελούμενη επιχείρηση ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας (Ο.Λ.Κ. Α.Ε.) με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της διοικητικής λειτουργίας του και κατ’ επέκταση, των επιχειρηματικών του επιδόσεων.

Στο έργο συμμετέχει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας ως επικεφαλής της 6μελούς διακρατικής σχέσης που το υλοποιεί, ενώ από την Ελλάδα συμμετέχει και ο Δήμος Ξάνθης.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η Ο.Λ.Κ. Α.Ε. πρόκειται να καταρτίσει στελέχη της και να εφαρμόσει σύγχρονα εργαλεία διοίκησης που θα ισχυροποιήσουν την ανταγωνιστικότητά της. Θα εφαρμοστούν, μεταξύ άλλων, διαγνωστική μελέτη του Οργανισμού, σύστημα μέτρησης επιχειρηματικών επιδόσεων με αντίστοιχους δείκτες, έρευνα ικανοποίησης πελατών κ.λπ..

Τα παραδοτέα του έργου αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του προσεχούς Μαΐου ενώ τα αποτελέσματά του θα ανακοινωθούν σε συνεδριακή εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχει η Ο.Λ.Κ. Α.Ε.. Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή του Οργανισμού στο έργο δε δημιουργεί οικονομικό κόστος για τον Οργανισμό.

Εκ της Ο.Λ.Κ. Α.Ε

Διαφημίσεις