Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Ο κορωνοϊός δεν άγγιξε το εργοστάσιο λιπασμάτων

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Από τα ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Οι εξελίξεις από τον κορωνοϊό COVID-19 επιβάλλουν στη ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, να κάνει γνωστό ότι λαμβάνει με υπευθυνότητα μια σειρά από εκτεταμένα μέτρα προστασίας των εργαζομένων της εταιρείας.

Η ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ δρώντας εθελοντικά προληπτικά, οργανωμένα και γρήγορα, κατάφερε έως σήμερα να αποφύγει την προσβολή από τον ιό προστατεύοντας την υγεία όλων των εργαζομένων της.

Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής σε όλους τους εργασιακούς χώρους και η πιστή εφαρμογή των πρωτοκόλλων εισόδου και παραμονής στα βιομηχανοστάσια σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας είναι το πρώτο και αυτονόητο μέλημα της επιχείρησης.

Αποτέλεσμα των μέτρων που λαμβάνονται από την έναρξη της πανδημίας είναι η παντελής αποφυγή έως τώρα κρουσμάτων στο χώρο της λειτουργίας των βιομηχανοστασίων της και η πλήρης διαφύλαξη του προσωπικού της.

Η ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για την ενημέρωση και προφύλαξη του προσωπικού της και των συνεργατών της καθώς και την υποστήριξη μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία που αποκτήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση της PFIC LTD

Επίσης η εταιρεία PFIC LTD εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η PFIC LTD σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για ολόκληρο τον πλανήτη λόγω της πανδημίας του Covid-19 έχει ως κύριο μέλημά της να διαφυλάξει πρωτίστως την υγεία των εργαζομένων και των συνεργατών της, εφαρμόζοντας όλες τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Επιπλέον εθελοντικά λαμβάνει όπου είναι δυνατόν επιπρόσθετα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης πιθανού κρούσματος. Τέτοια μέτρα είναι η καθημερινή απολύμανση όλων των χώρων του εργοστασίου από εξειδικευμένο συνεργείο, η εγκατάσταση συστημάτων συνεχούς απολύμανσης των κοινόχρηστων χώρων με μικροβιοκτόνες ακτίνες UV και παροχή όλων των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας. Επιπρόσθετα εκπαιδεύει σε συνεχή βάση τους εργαζόμενους και συνεργάτες της για τους τρόπους προφύλαξης και τους ενθαρρύνει να απέχουν από τα καθήκοντά τους σε περίπτωση οποιασδήποτε αδιαθεσίας. Μέχρι σήμερα τα έχουμε καταφέρει πάρα πολύ καλά, μην έχοντας κανένα απολύτως κρούσμα.

Η PFIC σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, τον Ιατρικό σύλλογο Καβάλας και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια.

(σημείωση: Πρόσφατα, σε μία από τις εργολαβικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των εργοστασίων, στη συντήρηση σιδηροκατασκευών, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο εν λόγω εργαζόμενος είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε θερινή άδεια έως τα μέσα Αυγούστου. Έγινε ιχνηλάτηση των επαφών του με το προσωπικό της εργολαβικής εταιρείας, ενώ ελέγχονται όλοι οι εργαζόμενοι που έδειξε η ιχνηλάτηση).

Διαφημίσεις