Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Ιδιόκτητο πλυντήριο, λιπαντήριο και βενζινάδικο αποκτά το Αστικό ΚΤΕΛ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Πλυντήριο, λιπαντήριο και βενζινάδικο είναι το μεγάλο έργο του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, το οποίο υλοποιείται μετά από οικονομίες 17 χρόνων. Όπως τονίζει χαρακτηριστικό ο πρόεδρος του μεταφορικού φορέα Γιάννης Χαλεπιάδης, «μαζεύαμε σπυρί-σπυρί τα χρήματα στο ταμείο του ΚΤΕΛ για να φτιάξουμε στο Περιγιάλι Πλυντήριο, Λιπαντήριο και Βενζινάδικο».

Ειδικότερα ο κ. Χαλεπιάδης αναφέρει: «Κάτω από το Περιγιάλι αγοράσαμε πρόσφατα ένα οικόπεδο, το οποίο προορίζεται να γίνει ένα ιδιόκτητο πρατήριο καυσίμων, λιπαντήριο και πλυντήριο για τα λεωφορεία. Το έργο γίνεται με δικά μας χρήματα από το ταμείο μας και τα χρήματα τα μαζεύουμε από το 2003».

«Για το λιπαντήριο αυτό λοιπόν», λέει, ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας «έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, πήραμε την άδειά μας και πρέπει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη οικοδομική άδεια που δίνεται στην περιοχή του Περιγιαλιού. Πιστεύουμε πως οι εργασίες θα εξαρτηθούν από τον καιρό, αφού τώρα που ξεκίνησε το έργο είμαστε στα πρόθυρα του χειμώνα. Εμείς θα περάσουμε από διάφορες φάσεις, αρχής γενομένης από τα χωματουργικά και στην συνέχεια θα βαδίσουμε προς την επιφάνεια που θα γίνει το βενζινάδικο. Όλα εξαρτώνται από τους ρυθμούς εργασιών και πρέπει να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας μέχρι το τέλος Ιουνίου. Πιστεύω ς πως μέχρι τότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του κτιρίου για να περάσουμε στο βενζινάδικο μόλις φτάσουμε στην επιφάνεια του οικοπέδου. Το πρατήριο θα λειτουργήσει δηλαδή σε διάστημα ενός χρόνου».

Τα λεωφορεία ανεβοκατεβαίνουν άδεια

Σε ότι αφορά την κίνηση των λεωφορείων του αστικού ΚΤΕΛ, ο κ Χαλεπιάδης είπε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οικονομικά για το ταμείο, αφού ο κόσμος παραμένει στα σπίτια του, η αγορά δεν κινείται και τα λεωφορεία ανεβοκατεβαίνουν άδεια. Αν και η κίνηση των πολιτών σε σχέση με το προηγούμενο lockdown είναι διπλάσια, εν τούτοις η κίνησή τους στο κέντρο γίνεται με τα ιδιωτικά αυτοκίνητά τους. Αποτέλεσμα να δημιουργείται και πάλι πρόβλημα με το πάρκινγκ στο κέντρο. Η μόνη κίνηση που παρατηρήθηκε ήταν τις ημέρες που ο κόσμος κατέβαινε στις τράπεζες για να πάρει την σύνταξή του.

spot_img

Διαφημίσεις