Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Γ. Χαλεπιάδης: Ανάλογα με την κίνηση της αγοράς θα προσαρμόσουμε τη συχνότητα των δρομολογίων

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Η αγορά άρχισε να κινείται από την Δευτέρα και εκτός των επιχειρήσεων που άνοιξαν, το χάρηκε ιδιαίτερα ο κόσμος της Καβάλας που κατέβηκε για να κάνει την βόλτα στα μαγαζιά που του είχε λείψει τόσο καιρό, αλλά να ψωνίσει και τα απαραίτητα που επίσης του είχαν λείψει λόγω του κλειστού λιανεμπορίου.

Όμως πολλοί καβαλιώτες ή δε έχουν αυτοκίνητο ή δεν το χρησιμοποιούν στο κέντρο της πόλης και προτιμούν την αστική συγκοινωνία. Όπως όμως γνωρίζουμε τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ γίνονται ανά μία ώρα. Πόσο αυτό θα εξυπηρετεί τους καταναλωτές και πόσο όχι; Απαντήσεις για το τι θα γίνει μας δίνει με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Γιάννης Χαλεπιάδης, ο οποίος τονίζει τα ακόλουθα:

«Εμείς θα αυξήσουμε τα δρομολόγια, αν όμως δεν υπάρχει κίνηση στην αγορά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Πρώτα θα ελέγξουμε την κίνηση της αγοράς και στην συνέχεια θα αποφασίσουμε αν θα κάνουμε συχνότερα τα δρομολόγια, από μία σε μισή ώρα. Για να κάνουμε την ώρα μισάωρο είναι δουλειά μισής μέρας. Αν όμως κάνουμε τα δρομολόγια ημίωρα και δεν υπάρχει κίνηση στην αγορά είναι πολύ δύσκολο να επανέλθουμε στη μία ώρα. Τον Δεκέμβριο που ήταν ανοικτά τα μαγαζιά ήταν ο χειρότερος μήνας της περιόδου. Συνεπώς θα περιμένουμε δύο – τρεις μέρες για να δούμε αν υπάρξει επιβατική κίνηση και ανάλογα θα αλλάξουμε τα δρομολόγια κατευθείαν. Τι να κάνουμε όμως; Μπαίνουμε που μπαίνουμε μέσα, τουλάχιστον προσπαθούμε να περιορίσουμε την ζημιά μας, γιατί πλέον δεν μιλάμε για κέρδος που έχουμε ξεχάσει από πέρυσι τον Ιανουάριο. Μιλάμε για την επιβίωσή μας και να μπορέσουμε να καλύψουμε τα έξοδά μας».

spot_img

Διαφημίσεις