Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Αστυνομικοί Καβάλας: Βοηθήστε μας να συνεχίζουμε να σας προστατεύουμε

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Καβάλας εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Αγαπητέ συμπολίτη μας,

Ως Αστυνομικοί, είμαστε δίπλα σου κάθε ώρα της ημέρας, 365 ημέρες το χρόνο, νύχτες και γιορτές για να σου παρέχουμε το υπέρτατο αγαθό της ασφάλειας. Σήμερα όμως, η ανθρωπότητα βιώνει μια πρωτόγνωρη δοκιμασία και για να μπορεί ο Αστυνομικός να συνεχίσει να σου προσφέρει τις υπηρεσίες του, πρέπει να παραμείνει και ο ίδιος υγιής.

Για το λόγο αυτό σε καλούμε να τηρήσεις μερικούς απλούς κανόνες που θα προστατέψουν τόσο τη δική σου υγεία, όσο και τη δική μας αλλά και των κρατουμένων που βρίσκονται στις Αστυνομικές Υπηρεσίες:

-Μην επισκέπτεσαι τις Αστυνομικές Υπηρεσίες αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Τα περισσότερα από τα προβλήματα σου μπορούν να λυθούν τηλεφωνικά με την αρμόδια

-Αν υπάρχει επιτακτική ανάγκη να επισκεφτείς τελικά μια Αστυνομική Υπηρεσία, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες των Αστυνομικών που θα σε υποδεχτούν στις εισόδους των Υπηρεσιών, έχε πάντα μαζί σου αντιμικροβιακή μάσκα και απέφυγε τον συνωστισμό εντός των κλειστών χώρων των Υπηρεσιών.

-Μην καλείς το “100” χωρίς ιδιαίτερο λόγο ή για πληροφορίες άσχετες με την Αστυνομία, δώσε σε κάποιο συνάνθρωπο μας, που μπορεί την ίδια ώρα να έχει μεγάλη ανάγκη, τη δυνατότητα να επικοινωνήσει εύκολα μαζί μας.

Αν τηρήσεις αυτούς τους απλούς κανόνες εσύ, εμείς θα μπορούμε να συνεχίσουμε υγιείς να προστατευτούμε τη ζωή και την περιουσία σου.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΜΒΡΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ

Διαφημίσεις