Κυριακή, Μάι 9, 2021

Απόστολος Παυλίδης: Πάμε σε ένα νέο μοντέλο συνδιοίκησης στο ΤΕΕ – ΑΜ

«Φιλοδοξία μας είναι να διαμορφώσουμε νέα διαπαραταξιακά προεδρεία, όπου όλοι θα συμμετέχουν και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους» τονίζει ο επικεφαλής της ΔΚΜ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδες θα αρχίσουν οι επίσημες επαφές ανάμεσα στις παρατάξεις του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας, ώστε να συγκληθεί η νέα αντιπροσωπεία, μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Όπως τόνισε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο επικεφαλής της ΔΚΜ, της παράταξης που έκοψε πρώτη το νήμα στις εκλογές του ΤΕΕ ΑΜ, Απόστολος Παυλίδης, τα επίσημα αποτελέσματα από την κεντρική εφορευτική επιτροπή του ΤΕΕ αναμένονται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (22/11).

Εντός 15νθημερου θα πρέπει οπωσδήποτε να συγκληθεί η νέα αντιπροσωπεία

«Αμέσως μετά την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει να μετρά η χρονική περίοδος των 15 ημερών, μέσα στην οποία θα πρέπει οπωσδήποτε να συγκληθεί η νέα αντιπροσωπεία. Οι 45 που προέκυψαν από τις εκλογές τις 3ης Νοεμβρίου, θα πρέπει να συνεδριάσουν και να εκλέξουν με τη σειρά τα όργανα διοίκησης του ΤΕΕ ΑΜ, την αντιπροσωπεία, πρόεδρο, αντιπρόεδρο, γραμματέα, τα 9 μέλη της διοικούσας επιτροπής και στη συνέχεια, τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον γραμματέα της διοικούσας επιτροπής», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Απόστολος Παυλίδης.

«Η ΔΚΜ θέλει να είναι συνεπής τόσο με αυτά που έλεγε πριν από τις εκλογές, αλλά και με τις δηλώσεις που έχω κάνει και ο ίδιος ως εκπρόσωπος της παράταξης μετά τις εκλογές…»

«Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, θα ακολουθήσει και η εκλογή της νομαρχιακής επιτροπής Δράμας, η οποία είναι πενταμελής, απαρτίζεται από συναδέλφους που έχουν δραστηριότητα εκεί και προβλέπεται αντίστοιχα πρόεδρος, αντιπρόεδρος και γραμματέας. Όλα αυτά μέσα σε 15 μέρες, αμέσως μετά την Παρασκευή (22/11)», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο επικεφαλής της ΔΚΜ στο ΤΕΕ ΑΜ. Παράλληλα, ο κ. Παυλίδης υπογράμμισε ότι η ΔΚΜ θέλει να είναι συνεπής τόσο με αυτά που έλεγε πριν από τις εκλογές, αλλά και με τις δηλώσεις που έχει κάνει και ο ίδιος ως εκπρόσωπος της παράταξης μετά τις εκλογές.

«Φιλοδοξία μας είναι να διαμορφώσουμε νέα διαπαραταξιακά προεδρεία. Να πάμε σε ένα νέο μοντέλο συνδιοίκησης, όπου όλοι θα συμμετέχουν και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους, για να τρέξουμε όλα τα θέματα λίγο πιο γρήγορα…»

«Σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε διαμορφώσει μια πρόταση προς τις άλλες παρατάξεις και θα απευθυνθούμε σε όλες με τη σειρά που έχουν εκλεγεί. Η πρόταση αυτή στοχεύει στη διερεύνηση, στη δημιουργία μιας ευρύτερης συνεργασίας στον χώρο του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας. Φιλοδοξία μας δηλαδή είναι να διαμορφώσουμε νέα διαπαραταξιακά προεδρεία. Να πάμε σε ένα νέο μοντέλο συνδιοίκησης, όπου όλοι θα συμμετέχουν και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους, για να τρέξουμε όλα τα θέματα λίγο πιο γρήγορα», επισήμανε ο κ. Παυλίδης, ενώ ερωτηθείς για το αν υπάρχει έδαφος για να γίνει κάτι τέτοιο σημείωσε: «Οι επίσημες επαφές θα ξεκινήσουν από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Σε ανεπίσημο επίπεδο κι από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει, έχω την αίσθηση ότι είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη αυτού του στόχου».

Διαφημίσεις