Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Αναπόφευκτες οι αυξήσεις εισιτηρίων, λέει ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ

Ακολούθησε μας

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ έχει να εισπράξει από τις μαθητικές μεταφορές που πραγματοποιεί για το σχολικό έτος 2015 – 2016, το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον «Ενήμερο» ο πρόεδρός του, Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης.

«Από τη σημερινή κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών έχει γίνει ένα βήμα μπροστά και πρέπει να λέμε, όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Οι οφειλές δεν προέρχονται από εκεί, καθώς το υπουργείο έχει αποστείλει τα κονδύλια, όμως δεν τα παίρνουμε στην ώρα που πρέπει. Κάθε περιφερειακή ενότητα λειτουργεί διαφορετικά και εμείς σήμερα είμαστε σε ένα σημείο, που το οφειλόμενο ποσό αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Είναι σε διαδικασία πληρωμής ορισμένα τιμολόγια. Κάθε μέρα βρίσκομαι στο διοικητήριο, ώστε να προχωρούν οι διαδικασίες. Δυστυχώς, για ακόμη μια χρονιά φτάνουμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς και βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο με ό,τι γινόταν πέρυσι. Είναι μια δύσκολη χρονιά, το κατανοούμε, βλέπουμε τι γίνεται έξω και κάνουμε υπομονή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσεντεμεϊδης.

Ικανοποίηση για την κίνηση στη γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης

Ερωτηθείς σε σχέση με την επιβατική κίνηση που καταγράφει το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ., τόσο εντός της περιφερειακής ενότητας, όσο και στα δρομολόγια προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης απάντησε: «Ο κόσμος έχει περιορίσει τις κινήσεις του. Προσωπικά, είμαι ικανοποιημένος με την επιβατική κίνηση, αναλογικά με την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά. Στόχος μας είναι να μειώσουμε τα έξοδα, αφού δύσκολα μαζεύονται τα έσοδα. Η γραμμή που πηγαίνει καλύτερα από κάθε άλλη είναι αυτή του δρομολογίου Καβάλα-Θεσσαλονίκη, ενώ ελαφρά ποσοστιαία αύξηση εμφανίζει η γραμμή Καβάλας – Αθήνας. Τα δρομολόγια με τη μικρότερη επιβατική κίνηση είναι των τοπικών γραμμών, καθώς ο κόσμος κινείται μόνο εκείνη την περίοδο, που γίνονται πληρωμές από τις τράπεζες. Εμείς, παρά τη δύσκολη χρονιά, δεν έχουμε κόψει κανένα δρομολόγιο, ενώ επιδιώκουμε συνεργασία με άλλα Κ.Τ.Ε.Λ., στην προσπάθεια να μειώσουμε τα κόστη. Επίσης, ένα ακόμη θετικό για την εταιρεία μας είναι ότι είμαστε από τις ελάχιστες, που πληρώνουμε στην ώρα μας, χωρίς να έχουμε κόψει το παραμικρό προνόμιο, όπως τα επιδόματα αδειών».

«Δεδομένες οι αυξήσεις εισιτηρίων, παρά το ότι είμαστε αντίθετοι»

«Δυστυχώς, με βάση τα μέτρα που πρόσφατα ψηφίστηκαν, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αυξήσεις στα εισιτήρια. Βεβαίως, εγώ είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε αύξηση των τιμών των εισιτηρίων, ωστόσο δεν μπορούμε να απορροφήσουμε μια νέα αύξηση στην τιμή του πετρελαίου. Ζητάμε φτηνό πετρέλαιο, ώστε να μην πάρουν την άνοδο και τα εισιτήρια», ανέφερε τέλος ερωτηθείς αναφορικά με το αν το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. θα μπορέσει να απορροφήσει την αύξηση στην τιμή των καυσίμων, που επίκειται από την 1η Ιουνίου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα