Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Απάτη 18.000 ευρώ σε βάρος επιχείρησης στην περιοχή του Παγγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του...

Η απάτη με τα 50 κιλά ψάρια και ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος

Ακολούθησε μας

Εξαπάτηση επαγγελματία της Καβάλας καταγγέλλει με ανάρτησή του στο fb ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και πρωτογενούς τομέα του δήμου Καβάλας, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος μπλέχτηκε εν αγνοία του στην υπόθεση, αφού ο δράστης της απάτης χρησιμοποίησε το όνομα και την ιδιότητά του για να εξαπατήσει τον επιχειρηματία.

Διαβάστε τι έγραψε ο κ. Θ. Παπαδόπουλος:

Σήμερα έγινα μάρτυρας μιας απίστευτης ιστορίας. Μου τηλεφωνεί κάποιος άγνωστος σε μένα, επαγγελματίας που διατηρεί ένα ψαράδικο στην Καβάλα, και μου λέει για κάποια παραγγελία πολλών κιλών από ψάρια που υποτίθεται ότι έκανα στο μαγαζί του. Του είπα ότι ουδέποτε έκανα κάτι τέτοιο. Ο επαγγελματίας πραγματικά έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του…. μου εξηγεί λοιπόν τα εξής: τον πήρε κάποιος τηλέφωνο επικαλούμενος ότι είναι ο Παπαδόπουλος Θεόδωρος, αντιδήμαρχος Καβάλας, και του έκανε μια παραγγελία για 50 κιλά τα οποία κοστίζουν 780€. Μετά από κάποια ώρα ξανά τηλεφωνεί έντρομος ο υποτιθέμενος Παπαδοπουλος Θεόδωρος στον επαγγελματία και του λέει ότι έκανε κατάθεση κατά λάθος 7800€ και του ζητάει να του επιστρέψει το υπόλοιπο πίσω. Επειδή όμως η κατάθεση έγινε από άλλη τράπεζα ο επαγγελματίας θα τα δει την επόμενη μέρα, αλλά αυτός «καίγεται» και πρέπει να του επιστραφούν άμεσα τα χρήματα προτού τα δει. Του στέλνει μάλιστα ένα πλαστογραφημένο καταθετήριο στο Viber για να του αποδείξει ότι η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε. Και το χειρότερο από όλα, είναι ότι ο επαγγελματίας τον πίστεψε και του έβαλε πίσω μέρος των χρημάτων. Βέβαια κινήθηκε άμεσα για να μπλοκάρει τις κινήσεις και πιθανόν να το καταφέρει. Από ότι έμαθα μετά, το ίδιο έγινε και σε τουλάχιστον άλλους δυο επαγγελματίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Φυσικά θα προβώ στις απαραίτητες νομικές κινήσεις περί πλαστοπροσωπίας. Είναι φοβερό το που μπορεί να φτάσει το μυαλό των απατεώνων. Πρέπει λοιπόν να προσέχουμε γιατί το θράσος τους είναι ατελείωτο. Τελικά αυτά που διαβάζουμε και ακούμε δεν είναι μακριά μας, είναι δίπλα μας. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα