Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Σωματείο «Αίσωπος»: Επικήρυξε τον δολοφόνο του Μπόμπη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Αμοιβή 350 ευρώ προσφέρει το φιλοζωικό σωματείο «Αίσωπος» σε όποιον δώσει έγκυρες πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που δολοφόνησαν ένα αθώο αδέσποτο σκύλο, τον Μπόμπη, στην ευρύτερη περιοχή του Νοσοκομείου της Καβάλας.

Τα χρήματα της αμοιβής συγκεντρώθηκαν από προσφορές μελών και φίλων του συλλόγου. Ο «Αίσωπος» παρακαλεί όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί του.

Το άτυχο σκυλάκι χτυπήθηκε στα πλευρά με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να πεθάνει κάτω από φριχτούς πόνους.

Σχετικά ο «Αίσωπος» σημειώνει:

Ο Μπόμπη το αδεσποτάκι στις φώτο που το φρόντιζαν η Σμαρώ και ο Αργύρης δεν ζει πια…
Όχι δεν πέθανε από γηρατειά, ούτε από κάποια ασθένεια. Πέθανε με τον πιο φρικτό τρόπο από ανθρώπινο χέρι!!!

Κυνηγήθηκε, εγκλωβίστηκε, χτυπήθηκε στο στέρνο με αποτέλεσμα να σπάσουν τα κόκαλά του να τρυπήσουν τα πνευμόνια του και το πιθανότερο να έπαθε ασφυξία. Για να το αποτελειώσουν το τρύπησαν και στα πλευρά του με αιχμηρό αντικείμενο.

Δεν ζητάμε πια από κανέναν αν είδε κάτι να μιλήσει, γιατί είναι άδικος κόπος… Ξέρουμε ότι κανένας και να έχει δει δεν θα μιλήσει… Απλά να εύχεστε την επόμενη φορά που αυτό το τέρας θα ενοχληθεί από κάτι, αυτό το κάτι να μην είστε εσείς!!!!

Όσο για αυτόν που το έκανε ο Θεός να τον λυπηθεί και όταν θα τελειώνει η ζωή του να μην τελειώσει όπως φριχτά φρόντισε αυτός να τελειώσει η ζωή του Μπόμπη!!!

Καλό ταξίδι Μπόμπη!
Τρέξε ελεύθερος χωρίς να φοβάσαι πια τους ανθρώπους.

Διαφημίσεις