Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Συνταξιούχοι Πετρελαίων: Κάλεσμα για υποβολή αγωγών για τα αναδρομικά

Ακολούθησε μας

Από το Σωματείο Συνταξιούχων Πετρελαίων της Kavala Oil, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Απευθυνόμαστε δια του τύπου για να σας ενημερώσουμε γύρω από τις οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που κρίθηκαν παράνομες και αντισυνταγματικές οι παρακρατήσεις, από τις κύριες συντάξεις μας και από τις επικουρικές καθώς και για τα δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και επιδόματος αδείας.

Όλοι σχεδόν από τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε έχουν κάνει αίτηση στον ΕΦΚΑ και το επικουρικό, με την αίτηση δεν διακόπτεται η παραγραφή και αν κάποιος δεν έχει κάνει να κάνει μέχρι το τέλος του έτους.

Τώρα για να πάρουμε τα παράνομα παρακρατηθέντα και μετά τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑΣ από όλα τα Διοικητικά Πρωτοδικεία της πατρίδας μας και εμείς πρέπει να κάνουμε αγωγές

Αυτό αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά για να γίνει αγωγή, ο καθένας από εμάς αποφασίζει μόνος του. Η απόφαση αυτή συνάδελφε είναι δική σου, κανείς δεν μπορεί να πιέσει κανένα να κάνει ή να μην κάνει αγωγή.

Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τους ίδιους δικηγόρους που είχαμε και το 2015 την κυρία Τάνια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ και τον κύριο Λεωνίδα ΠΑΠΠΑ.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι τα πιο κάτω.

1) Αποφάσεις συνταξιοδότησης κύρια και επικουρική (φωτοαντίγραφα)

2) Εκκαθαριστικό του τελευταίου έτους 2017 (φωτοαντίγραφο)

3) φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

4) Ενημερωτικό Σημείωμα σύνταξης, ένα για κάθε έτος από το δεύτερο εξάμηνο του 2015 έως και σήμερα για την κύρια και για την επικουρική.

Τα δικαιολογητικά να τα πάτε στους δικηγόρους και θα σας εξυπηρετήσουν, η διαδικασία αυτή πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 5η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι αν κάτι δεν έχει γίνει κατανοητό στο γραφείο του Σωματείου πρωινές ώρες.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΜΟΚΑΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα