Από τον Ροταριανό Όμιλο «Νέστος» εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Στα πλαίσια της απόφασης του Ομίλου μας για συναντήσεις γνωριμίας με τους δημοσιογράφους και εκδότες των εφημερίδων της ευρύτερης περιοχής μας την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017 προσκεκλημένος του Ομίλου μας ήταν ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Χατζηγεωργίου εκ μέρους της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΝΕΣΤΟΥ», που μετά από μια σύντομη εισήγηση απάντησε σε ερωτήσεις και συμμετείχε σε μια γόνιμη συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο περιφερειακός τύπος στη μετά την οικονομική κρίση εποχή (2010 και μετά).
•    Στο ίδιο πνεύμα πραγματοποιήθηκε και η  συνάντησή μας την Τετάρτη, 22  Νοεμβρίου 2017 με προσκεκλημένους την εκδότρια της καθημερινής εφημερίδας της Καβάλας «ΕΝΗΜΕΡΟΣ» κ. Ελένη Αποστόλου  και τον σύζυγό της κ. Μερκούρη Κακουσόγλου, διευθυντή της προαναφερόμενης εφημερίδας, την οποία ανέλαβαν εξ ολοκλήρου ως οικογένεια από τον προηγούμενο εκδότη – διευθυντή σχετικά πρόσφατα και εν μέσω οικονομικής κρίσεως.
•    Το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2015 και υπό συνεχή βροχή τα περισσότερα από τα μέλη του Ομίλου μας παραβρέθηκαν στο γάμο του μέλους μας παιδοδοντιάτρου Θανάση Ντενικοράκη με την εκλεκτή της καρδιάς του Φωτεινή Τσακαλίδου. Το Μυστήριο τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Καβάλα και ακολούθησε η βάπτιση του γιού τους Ευστρατίου. Αργότερα όλα τα μέλη μας έδωσαν το «παρών» στη γαμήλια δεξίωση που έλαβε χώρα σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της περιοχής Νέστου.
•    Ο Νίκος Καζαντζάκης είναι ο νεοέλληνας συγγραφέας για τον οποίο, περισσότερο από κάθε άλλο, έχουμε μιλήσει αναφορικά με τη ζωή και το έργο του. Την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017 το απόγευμα, λοιπόν, μέλη του Ομίλου μας παρακολούθησαν στον κινηματογράφο «ΑΠΟΛΛΩΝ» της Καβάλας την κινηματογραφική ταινία  «Νίκος Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή, που τους άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, παρά τις άσχημες κριτικές. Το ίδιο βράδυ σ΄ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, σχολίασαν τα της ταινίας.