Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Ο ΕΟΠΥΥ αναλαμβάνει τα έξοδα της επέμβασης του Θανάση Συρόπουλου

Ζητά να σταματήσει η συγκέντρωση χρημάτων

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Με εντολή του Υπουργού Βασίλη Κικίλια ο ΕΟΠΥΥ (ΕΦΚΑ) θα αναλάβει όλα τα έξοδα της επέμβασης του Θανάση Συρόπουλου στη Γερμανία.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά ο ίδιος με ανακοίνωσή του, ζητώντας παράλληλα να σταματήσει οποιαδήποτε ενέργεια για να συγκεντρωθούν χρήματα.

Αναλυτικά στη ανακοίνωσή του ο κ. Συρόπουλος αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί (Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020) επικοινώνησε μαζί μου ο διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Υγείας. Ο κ. Αρβανιτάκης μου είπε ότι κατ’ εντολή του Υπουργού Βασίλη Κικίλια ο ΕΟΠΥΥ (ΕΦΚΑ) θα αναλάβει όλα τα έξοδα της επέμβασης που πρέπει απαραίτητα να κάνω. Αυτή θα γίνει στη Γερμανία, αρχές Μαρτίου. Εξ αυτού του λόγου παρακαλώ να σταματήσει οποιαδήποτε ενέργεια για να συγκεντρωθούν χρήματα.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την μεγάλη ανταπόκριση και προθυμία του. Ιδιαίτερα τον αδελφικό μου φίλο Θανάση Παπαθανασίου. Ευχαριστώ επίσης για το ενδιαφέρον και τις ενέργειες τους τον βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδη, την βουλευτή Τάνια Ελευθεριάδου, τον σύλλογο Πνοή.

Όσα έζησα αυτές τις μέρες μου δίνουν κουράγιο. Πιστεύω ακράδαντα ότι με τη βοήθεια του Θεού σύντομα θα είμαι υγιής για να συνεχίσω τη ζωή μου στην πόλη της Καβάλας. Και πάλι ευχαριστώ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν.»

Διαφημίσεις