Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Ο Άγγελος Τσατσούλης ζητά εξηγήσεις από τον Νίκο Πατέλη και προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

Ακολούθησε μας

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Άγγελος Τσατσούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Πληροφορήθηκα από την ιστοσελίδα τοπικής εφημερίδας ότι, ο κ. Νικόλαος Πατέλης απέστειλε σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» για τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές στη Καβάλα, e -mail στο οποίο αφήνει σαφείς υπαινιγμούς για τη νομιμότητα των επιμελητηριακών εκλογών του έτους 2006. Καλώ τον κ. Ν. Πατέλη να διευκρινίσει άμεσα και πλήρως τους εν λόγω υπαινιγμούς του και ιδίως να εξηγήσει: α) για ποιο λόγο δεν είχε ο Επιμελητηριακός Θεσμός το έτος 2006 μία νόμιμη και 100% αντικειμενική Εκλογική Διαδικασία και εκλογική επιτροπή, όπως υποστηρίζει, β) τί ακριβώς γνωρίζουν 100άδες άτομα και στους τρεις συνδυασμούς σε σχέση με τις εκλογές του 2006, η δημοσιοποίηση του οποίου θα επιφέρει πολύ σημαντικό πλήγμα στο κύρος του θεσμού, όπως διατείνεται.

Η υποβολή, μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια, αόριστων αφορισμών και ψευδών ισχυρισμών για λόγους προεκλογικών σκοπιμοτήτων και μόνο, οι οποίοι θίγουν την Εκλογική Επιτροπή των εκλογών εκείνων, επικεφαλής της οποίας ήταν Δικαστικός Λειτουργός του Πρωτοδικείου Καβάλας, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη από αυτές και εμένα προσωπικά ως επικεφαλής του, δεν μπορεί φυσικά να μείνει δικαστικώς αναπάντητη. Ελάχιστη υποχρέωση προστασίας της τιμής και της υπόληψής μου από κάθε κοινή κακοήθεια υπαγορεύει την ανάγκη άμεσης προσφυγής στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Τσατσούλης

 

Το email του Νίκου Πατέλη

Ο λογιστής και υποψήφιος με το συνδυασμό του Παύλου Ζησίμου Νίκος Πατέλης, σε ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε προς τους υποψήφιους του συνδυασμού του Μάρκου Δέμπα, αναφέρει:

Προς τους Συναδέλφους Επιχειρηματίες του Ν.Καβάλας που είναι υποψήφιοι με τον Συνασπισμό υπό τον Μ. Δέμπα.

Χρησιμοποιώ τα email σας που τα έδωσε στην δημοσιότητα ο Συνδυασμός σας για να σας ενημερώσω για ένα θέμα που «παίζει» σήμερα (σ.σ. εννοεί την Παρασκευή 1-12-2017) στο ραδιόφωνο εν απουσία μου από την Καβάλα ενώ ταυτόχρονα δεν μπορώ να αποδεχθώ ως ειλικρινή την δήλωση του κ. Μάρκου Δέμπα (σ.σ. δελτίο τύπου του Μάρκου Δέμπα της περασμένης Παρασκευής).

Στέλνω λοιπόν σε όλους την προσωπική ένσταση που κατέθεσα ως άτομο ΜΟΝΟ κατά της διαδικασίας και όχι κατά προσώπων καθώς η πλειοψηφία εκλογική επιτροπή δεν τηρεί 100% δημοκρατικές διαδικασίες θεωρώντας ότι υπηρετεί «σωστούς» σκοπούς. Ακόμη και εάν κάποιοι από τον Συνδυασμό σας πιστεύουν, κακώς, ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάθε νόμιμο μέσο για να κερδηθεί το δικαίωμα να εκλεγούν 7-10 συνυποψήφιοί σας στο νέο ΔΣ, ελπίζω και εύχομαι να επικρατήσει η ηθική και να αρκεσθούμε σε ΟΡΘΗ ΑΝΑΦΟΡΑ γεγονότων ή εγγράφων στο σύνολό τους και όχι να το παρουσιάζουμε όπως θεωρητικά μας συμφέρει.

Ο Επιμελητηριακός Θεσμός έχει ανάγκη από μια 100% αντικειμενική Εκλογική Διαδικασία (και εκλογική επιτροπή) και φυσικά νόμιμη διαδικασία και όχι όπως το 2006 όπως μπορεί να σας διευκρινίσει ο επικεφαλής του Συνδυασμού σας εάν λάβετε το θάρρος να ρωτήσετε. Είπα εξ αρχής ότι το 2016 δεν είναι όπως το 2007 όμως η δημοσιοποίηση -του τι ακριβώς γνωρίζουν 100άδες άτομα και στους τρεις Συνδυασμούς – το μόνο που θα κάνει είναι να επιφέρει πολύ σημαντικό πλήγμα στο κύρος του θεσμού που θέλουμε όλοι μας να υπηρετήσουμε. Διαβάστε και κρίνεται αυτά που ακούσατε κατά πόσο ευσταθούν. Γιατί η αλήθεια πρέπει να ακούγεται όσο και αν είναι πικρή. Το τι είναι νόμιμο και τι ηθικό το ξέρουμε όλοι μας.

Με ειλικρινή εκτίμηση

Νικόλαος Πατέλης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα