Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Καβάλα: Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε στην περιοχή της...

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Οι μυστικοί ελεγκτές του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και το πρόστιμο σε δύο επιβάτες

Ακολούθησε μας

Ένας διαφορετικός έλεγχος σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ έγινε την Πέμπτη στην γραμμή Καβάλας- Ηρακλείτσας –Παληού –Περάμου.

Στην μέση της διαδρομής δύο ελεγκτές που μπήκαν στο λεωφορείο ως απλοί επιβάτες, παρουσία και αστυνομικών που είχαν σταθμεύσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο μετά από προσυνενόηση και άρχισε να γίνεται ο έλεγχος μέσα στο όχημα. Διαπιστώθηκε πως δύο επιβάτες που καθόταν στα τελευταία καθίσματα του λεωφορείου είχαν κατεβασμένες τις μάσκες. Οι ελεγκτές τους είχαν εντοπίσει από την πρώτη στιγμή και τους επέβαλαν το πρόστιμο που αναλογεί σ αυτές τις περιπτώσεις. Όλοι οι άλλοι επιβάτες ήταν σωστοί, κρατούσαν τις αποστάσεις και φορούσαν τις μάσκες τους.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Κώστας Πανταζής, είπε σε δηλώσεις του, ότι ήταν πολύ καλό αυτό που έγινε, ήταν κάτι διαφορετικό αφού οι ελεγκτές μπήκαν κανονικά ως επιβάτες, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Αυτοί οι έλεγχοι είπε ο κ Πανταζής ανεβάζουν την αξιοπιστία μας, γιατί τον τελευταίο καιρό ειπώθηκαν πολλά και ανυπόστατα για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, ότι δηλαδή παίρνουμε υπεράριθμους επιβάτες, ότι δεν έχουμε τα δρομολόγια που πρέπει κλπ. Αντίθετα βάλαμε δρομολόγια με δικό μας κόστος για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο. Όσο για τους υπεράριθμους επιβάτες, μεταφέρουμε μόνο ότι μας ορίζει η υπουργική απόφαση και το ίδιο γίνεται και για τους μαθητές. Κάνουμε ότι πρέπει και προσπαθούμε για το καλύτερο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα