Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Οι ηλεκτρονικές πινακίδες επέμεναν ότι το πάρκινγκ ήταν άδειο!

Ακολούθησε μας

Κάτι δεν πάει καλά με την φωτεινές ενημερωτικές πινακίδες που πληροφορούν τους οδηγούς για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην πόλη της Καβάλας, αλλά και για τις θέσεις στάθμευσης στα πάρκινγκ.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που σας παραθέτουμε παρακάτω. Πριν από λίγες ημέρες συμπολίτης μας, λίγο μετά τις 11 το πρωί, πήγε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του αρχαιολογικού μουσείου Καβάλας. Ως συνήθως εκείνη η ώρα είναι αιχμής και το πάρκινγκ είναι γεμάτο.

Ο υπεύθυνος του πάρκινγκ είπε στον οδηγό ότι μπορεί να αφήσει το αυτοκίνητο του μόνο το κλειδί, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε λέγοντας του ότι φωτεινή ενημερωτική πινακίδα που βρίσκεται επί της Ερυθρού Σταυρού λίγο πριν τον χώρο στάθμευσης, έγραφε ότι οι θέσεις είναι αρκετές! Όμως ο υπεύθυνος είχε γυρίσει πολλή ώρα πριν τον δείκτη που βρίσκεται στον οικίσκο του πάρκινγκ, στη θέση «γεμάτο». Επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο του πάρκινγκ και του ζητήσαμε να ελέγξει αν όντως η πινακίδα δείχνει «αρκετές θέσεις», με τον δείκτη γυρισμένο στο «γεμάτο». Και πραγματικά διαπίστωσε αυτό που έλεγε ο οδηγός ίσχυε! Καλό θα είναι λοιπόν οι υπεύθυνοι διαχείρισης των ενημερωτικών πινακίδων να τις ελέγξουν και να διορθώσουν το όποιο πρόβλημα υπάρχει.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα