Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (21/11) στην Καβάλα εκδηλώσεις, οι οποίες άρχισαν με την επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, Στεφάνου.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο υποστράτηγος εν αποστρατεία, Ευστάθιος Τριανταφυλλίδης, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων, καθώς και κατάθεση στεφάνων.

Την αντιπεριφέρεια εκπροσώπησε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Αλέξης Πολίτης, ενώ τον Δήμο Καβάλας ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Απόστολος Μουμτσάκης.

Επίσης, στεφάνι κατέθεσαν ο στρατηγός διοικητής της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, εκπρόσωπος του αστυνομικό υποδιευθυντή Καβάλας, ο υποδιοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καβάλας, εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών.

Μετά την κατάθεση στεφάνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξως πεσόντων κι ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Αμέσως μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας.

Διαφημίσεις