Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Ν. Παναγιωτόπουλος: Η ρύθμιση των δρομολογίων να πάει στην Αντιπεριφέρεια

«Είναι ευθύνη των ναυτιλιακών εταιρειών να κρατήσουν ζωντανή τη γραμμή, θα ωφεληθούν οι δυο τοπικές κοινωνίες»

Ακολούθησε μας

Την αναγκαιότητα επιστροφής της αρμοδιότητας ρύθμισης των δρομολογίων από και προς το νησί της Θάσου στην τοπική αυτοδιοίκηση, υπογράμμισε με δηλώσεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (20/10) στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος, είναι ευθύνη των ναυτιλιακών εταιρειών να κρατήσουν ζωντανή τη γραμμή Καβάλας – Πρίνου στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, όταν μάλιστα έχει προηγηθεί μια εξαιρετική θερινή περίοδος γι’ αυτές.

Όσο αποδυναμώνεται η γραμμή Καβάλας – Πρίνου, τόσο αποκόπτεται το νησί ακτοπλοϊκά από την πόλη

«Είναι γνωστό το πρόβλημα. Αλλά επειδή πάλι προβλέπω ότι θα γίνουν συσκέψεις στην αντιπεριφέρεια με το γνωστό θέμα, με δεδομένο ότι η Θάσος σιγά – σιγά αποκόπτεται ακτοπλοϊκά από την πόλη, όσο αποδυναμώνεται η γραμμή Πρίνου – Καβάλας και δεδομένου ότι το καλοκαίρι έχει πάει εξαιρετικά καλά για το νησί, νομίζω ότι οι εταιρείες μπορούν φέτος στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης να κρατήσουν ζωντανή αυτή τη γραμμή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Δικαίως πρέπει να πάρει πάνω της τη ρύθμιση και τον προγραμματισμό των δρομολογίων η αντιπεριφέρεια

«Εν γνώσει τους ότι δεν είναι κερδοφόρα η γραμμή τον χειμώνα, αλλά και εν γνώσει όλων μας ότι οι καλοκαιρινές γραμμές και ιδίως τα δρομολόγια Κεραμωτής – Λιμένα πρέπει να ήταν εξαιρετικά κερδοφόρες, είναι ζητούμενο να κρατηθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καβάλας με τη Θάσο. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για τις δυο τοπικές κοινωνίες, όχι μόνο για μια που θα ωφεληθεί. Έχουν αποσταλεί οι σχετικές επιστολές από τον αντιπεριφερειάρχη προς τα κάτω κι όταν έρθει η ώρα πρέπει να λυθεί το ζήτημα. Και επιτέλους τη ρύθμιση και τον προγραμματισμό των δρομολογίων δικαίως πρέπει να τα πάρει πάνω της η αντιπεριφέρεια, ώστε η τοπική αυτοδιοίκηση, που ξέρει καλύτερα τοπικές συνθήκες, να κάνει τον προγραμματισμό της», κατέληξε σχετικά στις δηλώσεις του για το θέμα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα