Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Ντίνος Κλειτσιώτης: Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό

Οι εργαζόμενοι δείχνουν πραγματικά μεγάλο ζήλο, προτεραιότητα στην πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών, τονίζει ο νέος πρόεδρος του νοσοκομείου Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Τη δέσμευση να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, ώστε το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τους πολίτες, ανάλαβε ο νέος διοικητής του ΓΝΚ, Ντίνος Κλειτσιώτης, στο πλαίσιο δηλώσεών του στον «Ενήμερο», λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ονόματός του στη θέση αυτή.

«Επιλέχθηκα να διοικήσω ένα μεγάλο νοσοκομείο, το οποίο θέλει πολλή δουλειά για να βελτιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής μας. Είναι πραγματικά τιμή μου που με επέλεξε ο υπουργός Υγείας να αναλάβω αυτό το σημαντικό πόστο», υπογράμμισε αρχικά στις δηλώσεις του ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

«Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ πλήρως στον ρόλο μου και στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν»

«Αυτό που έχω να υπογραμμίσω είναι ότι δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βελτιώσουμε λίγο παραπάνω τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΓΝΚ. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ πλήρως στον ρόλο μου και στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν», ανέφερε στη συνέχεια ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, ο οποίος είχε μια πρώτη ανεπίσημη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στο ΓΝΚ, το οποίο επισκέφθηκε μετά την επίσημη ανακοίνωση της επιλογής του ως διοικητής.

«Με την βοήθεια του υπουργού Υγείας, θέλω να πιστεύω ότι τα αιτήματα που έχουν γίνει από τον απερχόμενο διοικητή για την πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών, θα γίνουν αποδεκτά»

«Είδα ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτό που επισήμανα είναι τον μεγάλο ζήλο που δείχνουν πραγματικά οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, είτε αυτοί είναι γιατροί, είτε είναι νοσηλευτικό προσωπικό. Με την βοήθεια του υπουργού Υγείας του κ. Κικίλια θέλω να πιστεύω ότι τα αιτήματα που έχουν γίνει από τον απερχόμενο διοικητή του νοσοκομείου μας για την πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών θα γίνουν αποδεκτά κι έτσι θα βελτιώσουμε τις συνθήκες του νοσοκομείου μας», σημείωσε σχετικά ο κ. Κλειτσιώτης.

Την Τετάρτη (27/11) ο κ. Κλειτσιώτης θα συναντηθεί με τον κ. Καρασαββόγλου για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την πορεία του ΓΝΚ – Εντός δέκα ημερών αναμένεται να ορκιστούν οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων

«Είμαι αισιόδοξος ότι η νέα κυβέρνηση θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στη δημόσια υγεία και θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε πολύ καλύτερα για το συμφέρον των συμπολιτών μας. Οι πληροφορίες είναι ότι το επόμενο δεκαήμερο θα ορκιστούμε στην Θεσσαλονίκη, στην έδρα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας όπου ανήκουμε, ενώ θα ενημερωθώ και από τον απερχόμενο διοικητή του νοσοκομείου, τον κ. Καρασαββόγλου, κάτι που θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (27/11), για τα προβλήματα που υπάρχουν, για το τι ενέργειες έχει κάνει για την πρόσληψη προσωπικού και γενικότερα για την πορεία του Γ.Ν.Κ.», κατέληξε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στον «Ε» ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

Διαφημίσεις