Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Νικητής των European Business Awards η ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Στα φετινά European Business Awards συμμετείχαν πάνω από 32.000 επιχειρήσεις από 33 Ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για τα πιο σημαντικά Ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία τα οποία υποστηρίζονται από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης, πολιτικούς, ανά την Ευρώπη.

Μια από τις Ελληνικές εταιρείες που βραβεύτηκε ήταν και η ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ, και πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκε στην κατηγορία «The business of the year award\ with Turnover of 0-25m».

Στις 25 Ιανουαρίου 2016 σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στην κατοικία του Βρετανού Πρέσβη στην Αθήνα, στην οποία συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης και πολλές άλλες προσωπικότητες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας ο κ. Γιάννης Χατζησάββας παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας το βραβείο.

Το επόμενο στάδιο του διαγωνισμού είναι για την ανάθεση ως Public National Champion & Public European Champion. Μπορείτε να υποστηρίξετε την υποψηφιότητα του «Ακρόλιθου» με την ψήφο σας στο: http://www.businessawardseurope.com/…/detail-n…/greece/15574

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις