Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Μικροπροβλήματα από την κακοκαιρία στη Θάσο

Αντιμετωπίστηκαν στο σύνολό τους δηλώνει ο δήμαρχος Κ. Χατζηεμμανουήλ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Μικροπροβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου της Θάσου, δημιουργήθηκαν από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε το νησί από το βράδυ της Τρίτης (26/6) μέχρι και το πρωί της Τετάρτης (27/6).

«Η νύχτα είχε ισχυρή βροχόπτωση και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είμαστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Στα σημεία που εντοπίστηκαν τα μικροπροβλήματα δεν διακόπηκε η συγκοινωνία, απλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί τα φαινόμενα θα είναι σε εξέλιξη και στη διάρκεια της Τετάρτης», τόνισε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο δήμαρχος Θάσου, Κώστας Χατζηεμμανουήλ.

«Όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίστηκαν την ίδια στιγμή, καθώς όλα τα μηχανήματα μας είναι επί ποδός 24 ώρες το 24ωρο»

«Τα σημεία που μας απασχόλησαν ήταν στα νοτιοανατολικά του νησιού, στην Αλυκή και στα δυτικά στην περιοχή Σωτήρος – Καλλιράχης όπου είναι και τα συνήθη σημεία που αντιμετωπίζουμε προβλήματα όταν έχουμε ισχυρή βροχόπτωση. Είμαστε σε συνεχή επιφυλακή και για όποιον έχει την ανάγκη μας. Τα όποια προβλήματα είχαν να κάνουν με φερτές ύλες. Όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίστηκαν την ίδια στιγμή, καθώς όλα τα μηχανήματα μας είναι επί ποδός 24 ώρες το 24ωρο», συμπλήρωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Θάσου.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια Ισπανών τουριστών που εγκλωβίστηκαν με το τροχόσπιτό τους στην περιοχή Λιβάδι

Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της νύχτας Ισπανοί τουρίστες δήλωσαν ότι εγκλωβίστηκαν στην περιοχή Λιβάδι, χωρίς όμως να κινδυνεύσουν, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των αρχών.

«Περισσότερο θα έλεγα ότι πανικοβλήθηκαν. Άμεσα έσπευσαν εκεί δυνάμεις και της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, αλλά και της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θάσου και με ασφάλεια πέρασαν τη νύχτα τους σε ένα σπίτι στην περιοχή. Στη διάρκεια της ημέρας θα γίνουν προσπάθειες να απεγκλωβίσουμε και το τροχόσπιτο τους. Στην περιοχή Λιβάδι έχει απότομες κλίσεις, είναι χωματόδρομος τους βρήκε και η νύχτα και μάλλον αγχώθηκαν. Είναι καλά στην υγεία τους. Από την πρώτη στιγμή που πήραν τηλέφωνο κινητοποιήθηκαν όλοι στο νησί και είχε αίσιο τέλος η περιπέτειά τους», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Χατζηεμμανουήλ.

 

Διαφημίσεις