Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Με κορωνοϊό ο Γιάννης Εριφυλλίδης, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Αθηνών

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Για όλο και περισσότερους επώνυμους καβαλιώτες ακούμε πως έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Αυτή την φορά θύμα του και ο Γιάννης Εριφυλλίδης ο επικεφαλής του Ομίλου Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» που νοσηλεύεται με υψηλό πυρετό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο των Αθηνών το τελευταίο τριήμερο.

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Εριφυλλίδης δυστυχώς δεν γλύτωσε από την μανία της επιδημίας παρά το γεγονός πως τηρούσε με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας

Σε ανάρτηση που έκανε στο facebook αναφέρει:

Εδώ και μια εβδομάδα δίνω και εγώ την προσωπική μου μάχη με τον κορωνοϊό. Τις τελευταίες 3 ημέρες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς το οξυγόνο μου ήταν στα κατώτερα φυσιολογικά επίπεδα και ο πυρετός παρέμενε υψηλός. Σήμερα αισθάνομαι καλύτερα.

Να προσέχετε όλοι όσο πιο πολύ μπορείτε. Ο ιός είναι πολύ ύπουλος. Τηρούσα τα μέτρα ευλαβικά και όμως κόλλησα και βρέθηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου σε νοσοκομείο. Όσο γίνεται, μην βγαίνετε από το σπίτι.

Περαστικά σε όσους νοσούν. Κουράγιο, η μοναξιά είναι το χειρότερο συναίσθημα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

Να είμαστε περήφανοι και να προσευχόμαστε για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας. Η αυτοθυσία τους μέσα στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες είναι παραπάνω από συγκινητική. Δεν υπάρχουν λόγια ικανά για να τους ευχαριστήσω.

Και ας είμαστε όλοι όσο μπορούμε ενωμένοι, δεν είναι ώρα για ανούσιες αντιπαραθέσεις, ο εχθρός είναι κοινός, όλοι μαζί μπορούμε, πρέπει και θα τον νικήσουμε.

spot_img

Διαφημίσεις