Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Λάθος ο τρόπος που εφαρμόζεται η πεζοδρόμηση στην παραλιακή

Ακολούθησε μας

Τη διαφωνία του με τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται η πεζοδρόμηση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (παραλιακή), εκφράζει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος του υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης.

Αν και θεωρεί σωστή την εδώ και αρκετά χρόνια ληφθείσα απόφαση για την πεζοδρόμηση της παραλιακής της Καβάλας, εντούτοις ο κ. Τσεντεμεϊδης επισημαίνει ότι η ώρα που αποφασίστηκε να κλείνει ο δρόμος, στις 4 δηλαδή το απόγευμα από την 1η Ιουνίου, είναι πολύς νωρίς.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, τονίζει ότι το μέτρο της πεζοδρόμησης θα ήταν ακόμη πιο επιτυχημένο αν ο δρόμος έκλεινε όλο το 24ωρο «Προσωπικά πιστεύω ότι το κλείσιμο του δρόμου για όλο το 24ωρο θα αναδείκνυε πολύ περισσότερο την πόλη και το στολίδι της που είναι η παραλιακή. Είναι ένα θέμα που έπρεπε να το δούμε με διαφορετικό μάτι, ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να δει πρώτα τον χώρο εντελώς διαφορετικά», ανέφερε σχετικά ο Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης.

Δεν υπάρχει ενημερωτική σήμανση για την πεζοδρόμηση της παραλιακής με αποτέλεσμα να… μπλέκουν οι ξένοι οδηγοί

Ο πρόεδρος του υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας στάθηκε επίσης στο γεγονός της ελλιπούς σήμανσης σχετικά με την πεζοδρόμηση, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητες ενημερωτικές πινακίδες για τους επισκέπτες, Έλληνες και ξένους, με αποτέλεσμα ξαφνικά να μπλέκουν στους στενούς δρόμους, προσπαθώντας και πάλι να βγουν στην Ερυθρού Σταυρού.

«Για το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας το πρόβλημα από την πεζοδρόμηση, όπως αυτή εφαρμόζεται είναι το απόγευμα με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Βελτιώσαμε, όσο περισσότερο γίνεται, τις θέσεις στάθμευσης των λεωφορείων μας, κάτι που φάνηκε στην πόλη, καθώς έγινε τεράστια προσπάθεια για να αποφεύγεται η εικόνα που υπήρχε παλαιότερα. Καταληκτικά να πω πάντως ότι είναι λάθος ο τρόπος λειτουργίας της πεζοδρόμησης της παραλιακής», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα