Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Καβάλας – Αμυγδαλεώνα

Ημέρα:

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Αμφίπολης – Καβάλας, στο τμήμα από διασταύρωση Σταυρού Αμυγδαλεώνα μέχρι το ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ), λόγω εργασιών αποξήλωσης – τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας: Ειδικότερα, αποφασίστηκαν τα εξής:

Τον περιορισμό κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Αμφίπολης – Καβάλας, στο τμήμα από χ/θ 54,630 (διασταύρωση Σταυρού Αμυγδαλεώνα) μέχρι χ/θ 57,300 (ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ), εκ περιτροπής στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του κάθε ρεύματος, με τους εξής όρους:

(α) Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα δε θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων αλλά θα περιορίζεται το πλάτος του ρεύματος κυκλοφορίας και αυτή θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, ανάλογα με το τμήμα του οδοστρώματος στο οποίο θα πραγματοποιούνται οι εργασίες, σύμφωνα και με την υπάρχουσα σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου.

(β) Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από 07-11-2017 έως και 24-11-2017 μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 07.00-19.00, ανάλογα και με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, ενώ μετά το πέρας των εργασιών, καθημερινά και με ευθύνη του αναδόχου, θα αποσύρεται η σήμανση και η οδός θα αποδίδεται πλήρως στην κυκλοφορία.

Το πιο πάνω μέτρο είναι προσωρινό και παύει να ισχύει μετά το πέρας των εργασιών, ενώ δύναται να παραταθεί η ισχύς του σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Οι παραβάτες της παρούσας, η ισχύς της οποίας αρχίζει από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την υλοποίησή της με την προβλεπόμενη από τον Κ.Ο.Κ. σήμανση από την αρμόδια υπηρεσία, τιμωρούνται με κράτηση ή πρόστιμο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 του Π.Κ. και των κατά περίπτωση άρθρων του Ν.2696/1999 «Περί Κ.Ο.Κ.», όπως τροπ. με Ν.3542/2007.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέα επιστολή της ΟΕΒΕΚ προς τους βουλευτές

Νέα επιστολή σχετικά με τη ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου...

Ανησυχία για το σχέδιο συνενώσεων των Δ.Ε.Υ.Α

Κώστας Μανίτσας: Υπάρχει ένα μεγάλο σκοτάδι και δεν είναι...

Έπεσε η κίνηση το τελευταίο διάστημα στα καταστήματα εστίασης της Καβάλας

Σε φθίνουσα πορεία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η...

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» ζωντανεύει και φέτος στον Δήμο Παγγαίου

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο», ζωντανεύει για άλλη μια χρονιά στον...

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από την Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ

Όπως είναι ήδη γνωστό, η τοπική μας Εκκλησία, ανταποκρινόμενη...

Καβάλα: Δύο τραυματίες σε τροχαίο στο Περιγιάλι

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στο...

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού του Δήμου Θάσου

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2023 στο Λιμανάκι...

Επιστολή της ΟΕΒΕΚ προς τους 4 βουλευτές της Καβάλας

Επιστολή προς τους 4 βουλευτές της Καβάλας εν όψει...