Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Καβάλα: Χάθηκε το δελτίο Τζόκερ που κερδίζει 250.000 ευρώ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Άτυχος μέσα στην… τύχη του ήταν ο νικητής του Τζόκερ από τις Κρηνίδες Καβάλας, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, κάποιος ή κάποιοι του έκλεψαν το τυχερό δελτίο μέσα από το σπίτι του.

Ο κ. Μάκης Ιορδανόπουλος κατέθεσε το δελτίο του σε πρακτορείο στον Αμυγδαλεώνα. Την Δευτέρα πήγε στο πρακτορείο για να διαπιστώσει αν κέρδισε. Ο πράκτορας επικοινώνησε με τα κεντρικά του ΟΠΑΠ και επιβεβαίωσε πως ήταν ένας από τους τρεις νικητές πανελλαδικά που κερδίζουν. Επιστρέφοντας στο σπίτι ο κ. Ιορδανόπουλος άφησε το δελτίο σε ένα έπιπλο, αλλά μετά από λίγες ώρες αυτό εξαφανίστηκε.

Μέσω του δικηγόρου του, Μανώλη Βονικάκη, ο τυχερός προχώρησε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες, ώστε όποιος άλλος προσκομίσει το δελτίο στον ΟΠΑΠ να μην μπορεί να εισπράξει τα χρήματα.

Όπως δήλωσε κ. Βονικάκης, είναι αποδεδειγμένο ότι ο πελάτης του είναι όντως ένας εκ των νικητών και το εν λόγω δελτίο έχει κατοχυρωθεί. Οποιοσδήποτε έχει πάρει το κλεμμένο δελτίο δεν θα μπορέσει να λάβει κανένα μέρος των χρημάτων. Ο κ. Βονικάκης πρόσθεσε ότι θα κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

spot_img

Διαφημίσεις