Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Η ΑΚΕΣΙΟΣ Α.Ε. ευχαριστεί και ενημερώνει

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Η Διοίκηση, το Επιστημονικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΧΑ ΑΚΕΣΙΟΣ Α.Ε εκφράζουν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους προς τους εξαίρετους συναδέλφους στις ΜΤΝ που λειτουργούν στα Νοσοκομεία Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης και των ΜΧΑ ΝΕΦΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΜΑΣ και ΑΛΦΑ ΝΕΦΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ που με συνέπεια, επαγγελματισμό, απαράμιλλο ζήλο, συντονισμό και οργάνωση προσέφεραν υπηρεσίες φιλοξενίας αιμοκάθαρσης στους ασθενείς μας.

Το κτήριο που στεγάζεται η Μονάδα μας επλήγη από την σφοδρή βροχόπτωση και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επεκράτησαν ξημερώματα Πέμπτης 21/11/2019 στον Νομό της Καβάλας. Συνέπεια αυτής της πρωτόγνωρης για την περιοχή μας καταστροφής η επιβεβλημένη, βάσει εσωτερικού κανονισμού της εταιρίας μας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών ή έλλειψη τεχνικής επάρκειας, και συνάμα έλλογη, προς διασφάλιση της υγείας των ασθενών μας από απρόβλεπτες και μη διαχειρίσιμες καταστάσεις, απόφαση της προσωρινής αναστολής των προγραμματισμένων αιμοκαθάρσεων στις δομές της Μονάδας μας.

Καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, μετά την έγκαιρη ειδοποίηση του Αντιδημάρχου Καβάλας κ. Παπαδόπουλου Θεόδωρου, και υπό αντίξοες μάλιστα συνθήκες, οι εργαζόμενοι στην Μονάδα μας, κατάφεραν να θέσουν σε λειτουργία το σύνολο των εγκαταστάσεων της Μονάδας το μεσημέρι της Παρασκευής και έκτοτε οι αιμοκαθαιρόμενοι ασθενείς μας εξυπηρετούνται κανονικά.

Με εκτίμηση

Σταυρουλάκης Γεώργιος

Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος

Διαφημίσεις