Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ηλεκτρονικό εξοπλισμό δώρισε ο TAP στην Περιφερειακή Ένωση Τυφλών

Ημέρα:

spot_img

Δέκα γραφομηχανές Brailler, τύπου Perkins, δύο πολυμηχανήματα HP (σαρωτής – εκτυπωτής – φωτοτυπικό – φαξ), έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα περιφερειακά του (πληκτρολόγιο – ποντίκι), καθώς κι ένα κλιματιστικό μηχάνημα, περιλαμβάνει η δωρεά του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής της κοινοπραξίας του αγωγού Τ.Α.Ρ., προς την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών.

Το πρωί της Τετάρτης (22/11), στο πλαίσιο μιας λιτής τελετής, πραγματοποιήθηκε η παράδοση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού προς την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας, από τον υπεύθυνο τοπικών κοινωνιών του αγωγού Τ.Α.Ρ., Σπύρο Νάκο.

Μ. Κρεμύδας: «Με τον εξοπλισμό που μας παρέχει ο Τ.Α.Ρ. έχουμε τη δυνατότητα να μιλάμε για αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών προς τα μέλη μας»

«Η συνεργασία με τον κ. Νάκο, εκ μέρους της Κοινοπραξίας του Τ.Α.Ρ. είναι μακρόχρονη και πλέον είναι ένας φίλος μας. Η χορηγία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τον εξοπλισμό των γραφείων της Ένωσης Τυφλών Α.Μ., όπου γίνονται τα μαθήματα γραφής και ανάγνωσης Brailler (οδός Εθνικής Αντίστασης 2, στον 4ο όροφο). Με τον εξοπλισμό που μας παρέχει ο αγωγός, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να μιλάμε για αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών προς τα μέλη μας. Είναι εξοπλισμός που μας χρειάζονταν και μ’ αυτή τη σημαντική χορηγία δικαιώνει την προσπάθεια που κάναμε. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, είναι μια τονωτική ένωση για τον Σύλλογο και την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών. Ευχαριστούμε τον κ. Νάκο και κατ’ επέκταση την Κοινοπραξία Τ.Α.Ρ., που «κλείνει» με συμπάθειά το μάτι, προκειμένου να μπορούμε να προσχωρήσουμε με αξιοπρέπεια στο έργο που κάνουμε. Είναι ένα καλό παράδειγμα και μακάρι να το μιμηθούν κι άλλοι στην περιοχή μας, δίνοντας την απαραίτητη υποστήριξη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες», τόνισε στις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας, Μάκης Κρεμύδας.

Σ. Νάκος: «Αφουγκραζόμαστε όλες τις ανάγκες που υπάρχουν στην τοπική κοινωνία…»

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την ολοκλήρωση αυτής της δραστηριότητας του Τ.Α.Ρ., που απευθύνεται στα άτομα με αναπηρία της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μετά τη δωρεά που κάναμε για την τοποθέτηση ειδικής ράμπας στα Άβδηρα, είμαστε και σήμερα εδώ. Η δωρεά αυτού του εξοπλισμού εντάσσεται στις επενδύσεις του περιβαλλοντικού και κοινωνικού προγραμματισμού του Τ.Α.Ρ. κι έρχεται να καλύψει πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών απ’ όπου διέρχεται ο αγωγός. Αφουγκραζόμαστε όλες τις ανάγκες που υπάρχουν στην τοπική κοινωνία και προσπαθούμε να συμβάλλουμε, ώστε να καλυφθούν αυτές. Είμαστε σε συχνή επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς, όπως επίσης και με την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας», δήλωσε από τη μεριά του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο υπεύθυνος τοπικών κοινωνιών του Τ.Α.Ρ. για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Σπύρος Νάκος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...