Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Ενθρονίστηκε ο νέος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος

Ακολούθησε μας

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, εκπρόσωπων του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, πλήθους Μητροπολιτών, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης και της Π. Ε. Καβάλας και πλήθους κόσμου έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (18-11-2017) η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στεφάνου.

Τον νέο Μητροπολίτη υποδέχθηκε στην Εγνατία οδό ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θ. Μαρκόπουλος. Στη συνέχεια ο κ. Στέφανος έφτασε οδικώς στο μνημείο του Αποστόλου Παύλου, μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, όπου ο τοποτηρητής Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων τού «παρέδωσε» την Μητρόπολη.

Από εκεί ο νέος Μητροπολίτης κατευθύνθηκε στην πλατεία Ελευθερίας, όπου τον υποδέχθηκε η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και του παρέδωσε τον Σταυρό της Ευλογίας εκ μέρους του δήμου.

Ο κ. Στέφανος ευχαρίστησε την δήμαρχο, το Δημοτικού Συμβούλιο και τον λαό της Καβάλας για την υποδοχή και απηύθυνε ευχές και ευλογίες.

Μετά την υποδοχή η πομπή δια μέσου της οδού Ομονοίας κατέληξε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου όπου έγινε η τελετή της ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα