Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Είναι καλά και επιστρέφει στο σπίτι του ο Θοδωρής Κοκκινίδης

Date:

Είναι καλά και επιστρέφει στο σπίτι του ο ιδρυτής του Μουσείου Κέρινων Ομοιωμάτων στα Κηπιά Καβάλας Θεόδωρος Κοκκινίδης.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτειά του και δηλώνει πως με τον νέο χρόνο επιστρέφει στο σπίτι του, όπου θα συνεχίσει τον αγώνα του για να επανέλθει πλήρως.

Στο ευχαριστήριό του ο κ. Κοκκινίδης αναφέρει:

27 Οκτωβρίου, επιστρέφοντας από Ελευθερούπολη στα Κηπιά, κινούμενος με το αυτοκίνητο μου κανονικά, άλλο ΙΧ με ξένες πινακίδες, παραβιάζοντας stop έπεσε πάνω μου με σφοδρότητα. Αποτέλεσμα της παραπάνω ενέργειας ήταν να βρεθώ στο νοσοκομείο Καβάλας με πολλαπλά κατάγματα. Μεσολάβησε χειρουργείο, νοσηλεία στην εντατική και στο Νοσοκομείο, αλλά και διάστημα δύο μηνών στο κέντρο αποκατάστασης εκ των οποίων οι έξι εβδομάδες σε ακινησία.

Δε βρίσκω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την συγκίνηση πού νοιώθω απέναντι σε αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης, συμπάθειας, ευχών, νοιαξίματος που μου δείξατε από την αρχή.

Ευχαριστώ από καρδιάς φίλους, φίλες, γνωστούς και αγνώστους, πολύ κοντινούς αλλά και ανθρώπους που στέλναν τίς ευχές τούς από πολύ μακριά.

Στους ανθρώπους πού αποτελούν τίς επίσημες αρχές τού τόπου,  στον δήμο Παγγαίου αλλά και στον νομό Καβάλας.  Στα ΜΜΕ, στον τύπο και σε δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον.

Στους πυροσβέστες που με απεγκλώβισαν, τους γιατρούς που με χειρούργησαν, την ομάδα του κυρίου Τσαρίδη και στον γιατρό κύριο Ευτυχιάκο που εξακολουθεί να με παρακολουθεί. Στις νοσηλεύτριες της εντατικής και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου Καβάλας όπως και στην διεύθυνση.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ανθρώπινο δυναμικό του κέντρου αποκατάστασης Λυδία, πού φροντίζουν με όλα τα ψυχικά τούς αποθέματα για την άριστη παροχή υπηρεσιών ως προς την αποκατάσταση των ασθενών. Στην διεύθυνση, στον κύριο Κώστα Τσιάμη, το νοσηλευτικό προσωπικό και στην διευθύνουσα κυρία Σοφία Τσαχπίνη, στους γιατρούς, τον κύριο Γιαπράκη, την κυρία Χριστοφορίδου και στο λοιπό ιατρικό προσωπικό. Στους φυσικοθεραπευτές όπως και σε όλους τους εργαζομένους σε κάθε πόστο.

Ραντεβού με τον νέο χρόνο έχω δώσει στο σπίτι μου με τούς δικούς μου ανθρώπους όπου θα συνεχίσω τον αγώνα μου να επανέλθω πλήρως.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλή χρονιά. Το 2023 μόνο καλά να φέρει, υγεία και ευτυχία.

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νo 1 στην Ελλάδα η RE/MAX Choice του Ομίλου Εταιρειών Κουρτίδη

Νέες μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο Ανακοινώθηκαν από τη RE/MAX...

Καβάλα: Δίωξη σε νηπιαγωγό για ασέλγεια σε 4 παιδιά

Ποινική δίωξη σε βάρος νηπιαγωγού βρεφονηπιακού σταθμού του δήμου...

Νέες εγκαταστάσεις και νέα φιλοσοφία για τις Οικονομικές υπηρεσίες του δήμου Καβάλας

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών,...