Το ξενοδοχείο είναι το “σπίτι” που επιλέγουμε να μείνουμε είτε στις διακοπές μας, είτε στα επαγγελματικά μας ταξίδια. Η άνεση, η πολυτέλεια, η καθαριότητα, το design, η οικονομία και η ζεστασιά του χώρου είναι μερικά μόνο από τα προαπαιτούμενά μας έτσι ώστε να προβούμε στην κράτηση.Οι επαγγελματίες του χώρου έχουν να σκεφτούν πολλά και διάφορα από τη στιγμή που θα αποφασίσουν να ανοίξουν μια τέτοια επιχείρηση. Πρώτα απ’ όλα το μέρος, η τοποθεσία του ξενοδοχείου, παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στην οργάνωση και διακόσμησή του. Σε νησιωτικές περιοχές, το design είναι αρκετά συγκεκριμένο και λιτό, καλοκαιρινό, σε τόνους του άσπρου και του μπλε, θυμίζουν κάτι από Ελλάδα σε όλους εκείνους που διαλέγουν να μείνουν εκεί, αφήνοντας το μάτι να χαλαρώσει και την αύρα να ηρεμήσει. Η πέτρα, τα βαριά καφέ έπιπλα, οι μοκέτες με ρουστίκ μοτίβα, τα χτιστά τζάκια και οι σκαλιστές λεπτομέρειες στις κρεβατοκάμαρες είναι λίγες μόνο από τις ποικίλες διακοσμητικές επιλογές που επιλέγουν να υιοθετούν οι ξενοδοχειακές μονάδες στην επαρχία, στους χειμερινούς προορισμούς και στα θέρετρα με χιονοδρομικά κέντρα. Η ζεστασιά που αναζητούμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι εκεί, στο μέρος που επιλέγουμε να μείνουμε έστω για λίγες μέρες και μας κάνει να νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Τέλος, οι μινιμαλιστικές πινελιές μπαίνουν στα ξενοδοχεία των μεγάλων αστικών κέντρων, εκεί που η νέα εποχή έρχεται να ενωθεί με τις καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες του εκάστοτε κατασκευαστή. Πάντοτε σε συνεργασία με τον πελάτη και ιδιοκτήτη της εκάστοτε επιχείρησης.

Στην JK Constructions αναζητούμε το καλύτερο για τον κάθε ένα πελάτη χωριστά, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα. Η συνεργασία με τον επιχειρηματία, η ανταλλαγή απόψεων, οι διαφορετικές οπτικές πάνω στα θέματα και οι λεπτομέρειες μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σε σχέση με την πληθώρα της αγοράς. Όλα λειτουργούν κάτω από την επίβλεψη επαγγελματιών που ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν, ποια υλικά να επιλέξουν και τι σχεδιασμούς να κάνουν. Η ανακαίνιση ξενοδοχείου αποτελεί ένα έργο μεγάλο κι απαιτητικό, καθώς κάνουμε λόγο για πολλές επιλογές, για δύσκολες αποφάσεις και για μεγάλης έκτασης εγκαταστάσεις που οφείλουν να είναι τέλειες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Ένα λάθος μπορεί να κοστίσει στη φήμη και στη λειτουργικότητα του ξενοδοχείου και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβεί σε καμιά περίπτωση.

Η επιτυχία οφείλει να είναι διττή, καθώς από τη μια πλευρά έχουμε τους επιχειρηματίες που οραματίζονται τον χώρο τους και επιθυμούν το αναμενόμενο αποτέλεσμα και από την άλλη πλευρά έχουμε τους πελάτες που θα κρίνουν στο τέλος το αποτέλεσμα και θα είναι αυστηροί όσον αφορά την επιλογή τους σε όλα τα επίπεδα. Η πολυτέλεια οφείλει να είναι προσιτή προς όλους και μαζί με τους πελάτες μας, την έχουμε κάνει αυτοσκοπό. Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε βγάζουν ασπροπρόσωπους όλους όσους μας επιλέγουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Το επόμενο βήμα είναι η εμπιστοσύνη, η οποία πηγάζει από τις αποδείξεις προηγούμενων εργασιών μας. Τέλος, το αποτέλεσμα από μόνο του έρχεται να σφραγίσει την εικόνα που έχουμε χτίσει με τόσο κόπο και που από μόνο του αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη της οργανωμένης και σωστής δουλειάς μας. Η JK Constructions ξέρει πως να αλλάζει το παρόν βλέποντας καθαρά το μέλλον!