Άγνωστος πυροβόλησε δύο σκυλιά στο Χορτοκόπι Καβάλας, σκοτώνοντας το ένα και τραυματίζοντας σοβαρά το άλλο την Παρασκευή (9-2-2018).

Το Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» με ανάρτησή του στο facebook  δημοσιοποίησε το γεγονός και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το συμβάν να το καταγγείλει, ώστε να τιμωρηθεί ο δράστης.

Διαβάστε την ανάρτηση του «Αίσωπου»

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΙ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Τον Πέτρο τον γνωρίσατε όλοι μέσα από τις κοινοποιήσεις που κάναμε όταν τον βρήκαμε σε άθλια κατάσταση λόγω της λεϊσμανιας που τον ταλαιπωρούσε. Αφού ξεκινήσαμε την θεραπεία με την βοήθεια της Αδαμαντιας, ο Πέτρος αρχή σε να συνέρχεται και μέρα με την ημέρα να γίνεται αγνώριστος!!!
Σήμερα το πρωί μετά από το καθιερωμένο τάισμα του, και αφού πήρε και τα φάρμακα του από την Αδαμαντία, πήγε να κάνει την συνηθισμένη του βόλτα στο χωριό, μαζί με το φιλαράκι του τον Ασπρουλι.
Σε λίγη ώρα όμως ο Ασπρουλης γύρισε προσπαθώντας να κάνει την Αδαμαντία να τον ακολουθήσει. Την οδήγησε σε ένα ρέμα, που εκεί δυστυχώς βρίσκονταν ο Πέτρος πυροβολημένος και νεκρός. Πανικόβλητη προσπαθώντας να βρει βοήθεια, γύρισε σπίτι της, που εκεί την περίμενε ακόμα μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Τιγρακος άλλο ένα αδεσποτάκι, αιμόφυρτος έφτασε μέχρι την αυλή της ζητώντας βοήθεια. Το ζώο μεταφέρθηκε άμεσα στον κτηνίατρο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν και αυτός πυροβολημένος.
Ο Τιγρακος φάνηκε πιο τυχερός από τον Πέτρο και θα ζήσει, κουβαλώντας για πάντα πάνω στο κορμάκι του τα σκάγια.
Ο δολοφόνος όμως εκτός από τον θάνατο που άφησε πίσω του άφησε και έναν κάλυκα, ο οποίος είναι στα χέρια μας και θα σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για εξέταση.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όποιος εκεί στο χωριό είδε κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μας, ας ΜΙΛΗΣΕΙ.
Μην αφήνετε τον δολοφόνο του Πέτρου να κυκλοφορεί ελεύθερος και ίσως λέμε ίσως την επόμενη φορά με όση ευκολία σήκωσε το οπλο για να σκοτώσει δυο αθώες ψυχούλες, τόσο εύκολα να το σηκώσει για να σκοτώσει και άνθρωπο.

Καλό ταξίδι Πέτρο μας, καλό ταξίδι.

Δυστυχώς έμαθες με τον πιο άσχημο τρόπο ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ στην πλάση.