Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κώστας Ευθυμιάδης

Ακολούθησε μας

Πέθανε το βράδυ της Παρασκευής σε ηλικία 71 ετών στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύονταν ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας Κώστας Ευθυμιάδης.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στις 11 το πρωί στο Χορτοκόπι.

Ο Κώστας Ευθυμιάδης ήταν καθηγητής φιλόλογος. Εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος Καβάλας και επί 12 χρόνια ήταν Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Νομού Καβάλας. Μετά το 2009 ασχολήθηκε με τα κομματικά της ΝΔ και διετέλεσε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας για δύο θητείες.

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Καβάλας

Η ΝΟΔΕ Καβάλας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του Κ. Ευθυμιάδη:

Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι μας στο άκουσμα του θανάτου του Κώστα Ευθυμιάδη, πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας, πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου Καβάλας και αγωνιστή της Ν.Δ.

Σήμερα χάσαμε έναν ακούραστο δάσκαλο, έναν φίλο, έναν συνεργάτη, έναν συναγωνιστή. Σήμερα η παράταξή μας είναι φτωχότερη.

Ο Κώστας Ευθυμιάδης με τις πράξεις και τα λόγια του δίδαξε την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, πίστευε ότι η υποκρισία δε κερδίζει πάντα και ότι οι συγκρούσεις, τις οποίες δεν φοβήθηκε ποτέ για να υπερασπισθεί τις απόψεις του, πηγαίνουν τον άνθρωπο μπροστά όταν είναι για το δίκαιο και καλό του τόπου μας. Ηταν περήφανος για την ποντιακή του καταγωγή και μοναδικός γνώστης της ιστορίας μας και δεν έπαψε ποτέ να διαβάζει. Μέχρι τέλους αγωνίστηκε δυνατά για τη ζωή του, όπως έκανε πάντα.

Ολα τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. της ΝΔ Καβάλας και όλα τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλληπητήριά μας.

Πρόεδρε θα είσαι πάντα παράδειγμα για εμάς.

Καλό σου ταξίδι.

 

Μετά τιμής

Για την ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας

και για τις ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου

ο Πρόεδρος

Χαράλαμπος Δράκος

Συλλυπητήρια του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

Εκφράζουμε τα ειλικρινέστερα συλλυπητήρια για την απώλεια του τέως προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας, Κώστα Ευθυμιάδη. Ευχόμαστε στην οικογένεια και στους οικείους του δύναμη για να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

 

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια της, για τον θάνατο του Κώστα Ευθυμιάδη, στην οικογένεια του και τους οικείους, του πρώην πρόεδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα