Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

H Energean βραβεύθηκε με Αριστείο Ασφάλειας για το project Karish

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Με το βραβείο SHARP (Safety and Health Award Recognition for Projects) για την Αριστεία στον τομέα της Ασφάλειας στο project για την ανάπτυξη του κοιτάσματος φυσικού αερίου Karish στο Ισραήλ βραβεύθηκε η Energean.

Όπως ενημέρωσε η εταιρεία με ανάρτησή της στους λογαριασμούς social media που διατηρεί, το ναυπηγείο Admiralty Yard στη Σιγκαπούρη βραβεύθηκε με το βραβείο SHARP για τις εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης του βασικού εξοπλισμού του FPSO Energean Power που θα αναπτύξει το κοίτασμα Karish, σε μια επένδυση της τάξης των 1,6 δισεκ. δολαρίων. που έχει πλέον ολοκληρωθεί σε ποσοστό 85%.

To project της Energean στη Σιγκαπούρη συμπλήρωσε 5,5 εκατομμύρια εργατικές ώρες χωρίς οποιοδήποτε εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να κερδίσει το βραβείο το οποίο τελεί υπό την ευθύνη του Υπουργείου Εργασίας της Σιγκαπούρης και του Συμβουλίου για την Ασφάλεια και την Υγεία στην χώρα.

Η Energean συνόδευσε την ανάρτησή της με φωτογραφίες από την ομάδα της στο ναυπηγείο καθώς και από τις εργασίες στο FPSO “Energean Power” το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να προμηθεύει τους πελάτες της εταιρείας με 8 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου τον χρόνο, δηλαδή ποσότητα σχεδόν διπλάσια με τη συνολική κατανάλωση της Ελλάδας σε ένα χρόνο.

spot_img

Διαφημίσεις