Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Στο «τσακ» δεν μπήκαν τα ΜΑΤ στα Πετρέλαια…

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Τα «είδαν όλα» οι συνδικαλιστές των Πετρελαίων χτες και σίγουρα θα είναι μια μέρα που θα θέλουν να ξεχάσουν! Μια μέρα που ξεκίνησε με την αρνητική για εκείνους δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Καβάλας, το οποίο απέρριψε την αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής κατά των διαθεσιμοτήτων.

Συνεχίστηκε με την μεγάλη κινητοποίηση των ΜΑΤ έξω από το εργοστάσιο που, παρά τον θόρυβο, τις σειρήνες και τα συνθήματα που αντηχούσαν από την άλλη πλευρά της πύλης, είχε ως αποτέλεσμα η πύλη του εργοστασίου να ανοίξει, αφού αλλιώς θα γινόταν ‘ντου”. Και τελείωσε με την είσοδο στο εργοστάσιο των διοικητικών στελεχών της Ενεργειακής, μεταξύ των οποίων και ο μάνατζερ του Πρίνου, ο Μαρκ Ρείφιλντ, ο οποίος ήταν το «κόκκινο πανί» για το Σωματείο, αφού «μαθητευόμανο μάγο» τον ανέβαζαν, «επικίνδυνο και εγκληματία» τον κατέβαζαν.

Και βέβαια κάθισε στο τραπέζι να συζητήσει το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης, το οποίο πριν μερικούς μήνες είχε απορρίψει ως «κατάπτυστο». Οι συνδικαλιστές μπορεί να περάσουν προς τα έξω ότι η κινητοποίησή τους συνεχίζεται, ξέρουν όμως ότι χθες μπήκε ουσιαστικά η ημερομηνία λήξης με δύο επιλογές: να την διαλέξουν αυτοί ή εκείνη να προκύψει την επόμενη ημέρα που θα εμφανιστούν τα ΜΑΤ στη Νέα Καρβάλη.

spot_img

Διαφημίσεις