Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Στα ΜΜΕ της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ο κ. Κελαϊδάκης, αλλά για τον Ρουβίκωνα κουβέντα…

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Σε ένα μπαράζ συνεντεύξεων στα έντυπα του εξωκοινοβουλευτικού αριστερού χώρου έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στα Πετρέλαια, ο Μανώλης Κελαϊδάκης.

Τον είδαμε να μιλά στην Εργατική Αλληλεγγύη, στο Πριν και ίσως και να έχουμε χάσει και κάποιο επεισόδιο, αφού ομολογούμε ότι δεν είμαστε και τόσο φανατικοί γνώστες αυτής της κατηγορίας των εντύπων!

Βεβαίως, ο κ. Κελαϊδάκης καλά κάνει να λέει τις απόψεις του για τα όσα συμβαίνουν στα Πετρέλαια όπου κρίνει ότι αυτές θα βρουν ευήκοα όντα. Αλλά αυτό που μάς έχει κάνει εντύπωση είναι ότι, παρόλο που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, δεν έχει πει λέξη για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι της διευθύνουσας συμβούλου της Ενεργειακής κας. Κατερίνας Σάρδη την παραμονή των Χριστουγέννων. Όπως βέβαια και το Σωματείο δεν έχει πει λέξη – αντίθετα, μάλιστα, είδαμε και μέλη του όχι μόνο να μην καταδικάζουν την ενέργεια αλλά και να την «διαφημίζουν» κιόλας στα social media.

Θα περίμενε κανείς ότι με τον θεσμικό του ρόλο ο Πρόεδρος του Σωματείου θα καταδίκαζε το περιστατικό, αλλά εις μάτην. Τουναντίον, η συνεχής παρουσία του σε ΜΜΕ με συγκεκριμένη ιδεολογικοπολιτική προσέγγιση μπορεί σε κάποιους να δημιουργεί και συνειρμούς…

spot_img

Διαφημίσεις