Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Πλεονεκτήματα Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Ακολούθησε μας

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες παρέχουν πολλαπλά οφέλη τόσο στους ιδιοκτήτες κτιρίων όσο και στο περιβάλλον καθώς αποτελούν συσκευές υψηλής απόδοσης που λειτουργούν με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Στη χώρα μας χρησιμοποιούνται ευρέως τα τελευταία 40 και πλέον έτη κάνοντας την πρόσβαση σε καθαρό ζεστό νερό πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ.

Ακολουθούν τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η χρήση ηλιακού θερμοσίφωνα:

– Η δοκιμασμένη και αξιόπιστη τεχνολογία αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα του ηλιακού θερμοσίφωνα. Όπως ήδη αναφέρθηκε, η αξιοπιστία του έχει δοκιμαστεί τις τελευταίες δεκαετίες ενώ εταιρείες υψηλής τεχνογνωσίας προσφέρουν λύσεις υψηλής ποιότητας.
– Τα περισσότερα νοικοκυριά προβαίνουν σε αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα καθώς ο λογαριασμός ρεύματος μειώνεται σημαντικά με τη χρήση του ενώ πραγματοποιείται απόσβεση του κόστους αγοράς και εγκατάστασης εντός πενταετίας.
– Ο ηλιακός θερμοσίφωνας τοποθετείται άμεσα και η συνήθης διάρκεια ζωής του ξεπερνά τα είκοσι έτη εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα στους ιδιοκτήτες με ένα μικρό ετήσιο κόστος συντήρησης.
– Η παραγωγή ζεστού νερού από τον ηλιακό θερμοσίφωνα γίνεται αδιάκοπα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς η χώρα μας χαρακτηρίζεται από έντονη ηλιοφάνεια ακόμη και το χειμώνα. Με την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα κάθε νοικοκυριό έχει πρόσβαση σε θερμό νερό αυτόνομα και ανεξάρτητα σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας.
– Αποτελεί την πιο προσιτή οικολογική λύση για το μέσο Έλληνα καθώς είναι η πλέον οικονομική “πράσινη” συσκευή οικιακής χρήσης που χρησιμοποιεί εναλλακτικές πηγές ενέργειας.
– Ο ηλιακός θερμοσίφωνας απορροφά την ηλιακή ενέργεια και στη συνέχεια τη μετατρέπει σε ηλεκτρική. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται η έκλυση πολλών τόνων διοξειδίου του άνθρακα σε εθνικό επίπεδο.

Η άμεση διαθεσιμότητα ζεστού νερού που προσφέρουν οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Ηλιοφάν βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα της καθημερινότητάς χιλιάδων νοικοκυριών, ενώ κάθε κτίριο που χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για την παραγωγή θερμού νερού ανεβαίνει σημαντικά σε ενεργειακή κατάταξη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα